10 Kasım 2013 Pazar

Sema Güral Sürmeli özel koleksiyonundan mücevher gibi bir parça: El yapımı “Lale” kahve fincan takımı



NG Kütahya Porselen, Sema Güral Sürmeli özel koleksiyonunda yer alan “Lale” el yapımı kahve fincanı, renkli çiçek detaylarıyla kahve ikramlarının en zarif eşlikçisi olmaya aday. Şeffaflığı ve inceliğiyle göz kamaştıran çiçekli kahve fincanları, mücevherde kullanılan objeleri mücevher değerindeki porselenle birleştirerek nesilden nesile aktarılacak bir koleksiyon oluşturuyor.


NG Kütahya Porselen, Sema Güral Sürmeli özel koleksiyonunda yer alan “Lale” el yapımı kahve fincanı takımları, renkli çiçek detaylarıyla kahve ikramlarının en zarif eşlikçisi olmaya aday. mücevherde kullanılan objeleri mücevher değerindeki porselenle birleştirerek nesilden nesile aktarılacak bir koleksiyon oluşturan fincanlar şeffaklıkları ve incelikleriyle göz kamaştırıyorlar.

Renkli çiçek detaylarıyla dikkat çeken Lale el yapımı kahve fincanları kırmızı, yavruağzı, turkuaz, mor olmak üzere dört ayrı renk seçeneğiyle 2 kişilik setler halinde satışa sunuluyor. Porselen ürünlere göre incelikleri ve şeffaf görünümleriyle kahve keyfini ikiye katlayan fincanlar bu hoş görünümlerini üretilmiş oldukları özel Arte Bianco çamurundan alıyor.

Sema Güral Sürmeli’nin butik çalışmasında yer alan Lale el yapımı kahve fincanları koleksiyona yönelik olarak sınırlı sayıda üretiliyor. Bu nedenle yalnızca NG Güral Sapanca Wellness & Convention ve NG Güral Afyon Wellness & Convention otellerinde bulunan porselen mağazaları ile İstanbul’daki Kozyatağı, Şişli, Viaport ve Etiler mağazalarında satışa sunulan Lale el yapımı kahve fincanı takımları 107 TL’lık hesaplı fiyat etiketiyle kahve tutkunu dostlarınız için de nesilden nesile aktarılacak şık bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder