22 Mart 2014 Cumartesi

Caffè Nero’nun altınsarısı kremalı mükemmel kahveleri

Caffè Nero’nun Maestroları’ndan leziz  ve artisan kahveler


“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’nun inanılmaz lezzetli kahvelerinin arkasında deneyimli Caffè Nero eğitim ekibinin parmağı bulunuyor. Kahveye tutkuyla bağlı olan Maestrolar size en lezzetli kahveyi yapmak ve gününüzü renklendirmek için zevkle çalışıyor. Maestrolar tarafından eğitilen Baristalar her fincanda büyülü bir kahve tadı yaratmayı başarıyor.


Caffè Nero her müşterinin damak tadına uygun en iyi kahveyi sunmayı hedefliyor. Bunun için Caffè Nero’nun deneyimli Maestrolar’ı birbirinden leziz kahve tarifleri yaratıyor. “Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’da sizi de keyiflendirecek bir tarif mutlaka vardır.Günde en az iki kez kahve kontrolü ve tadımı yaparak Caffè Nero’nun kahvelerinin her zaman aynı lezette ve tazelikte olmasını sağlayan Maestrolar kahve aşkıyla yaşıyor. Caffè Nero’da ortalama kahveye yer yok çünkü kahve hakkında devamlı araştırmalar yapan Maestrolar, Caffè Nero’daki Baristalar’a kahve konusundaki tüm bilgilerini aktarıyor ve en lezzetli kahvelerin misafirlerine sunulmasını sağlıyor.

Altınsarısı kremasıyla mükemmel espressolar
Maestrolar, lezzetli tariflerinin sırrını Baristalar’ın el sanatına, harman ve kavurmanın önemine ve iki ölçü kahve kullanımına borçlu olduklarını söylüyorlar. Böylece bol sütlü tariflerde bile kahvenin tadını almanız mümkün olabiliyor. Caffè Nero’nun Maestrolar’ı yılların bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde en lezzetli espresso tarifinin sırlarını da veriyor. İdeal nem ve ısıda saklanan kahve çekirdekleri doğru çekme ayarında öğütülüyor. 15 gram öğütülmüş kahve, 1.0 - 1.1 bar basıncındaki kahve makinesinden yavaş ve aralıksız olarak 15-18 saniye süreyle dökülüyor. Böylece altınsarısı kremalı, pürüzsüz ve mükemmel  bir espresso elde ediliyor. Caffè Nero’da küçük bir mola verin ve Maestrolar’ın leziz tariflerini hayata geçiren Baristalar’ın el becerileriyle gününüzü farklılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder