Executive şef Claudio’nun yorumu ile yeni pop-up restoranı La Trattoria’ya taşıyor. Eataly İstanbul, hem geleneksel İtalyan mutfağını hem de Türkiye’ye ait yerel yemek kültürünü desteklemeye devam ediyor
Geçen sene hayata geçirdiği pop-up restoran konseptinde yerel Türk mutfağını başarı ile temsil eden pek çok restoranı ağırlayan Eataly, bu kez kendi doğduğu toprakların yöresel lezzetlerini misafirleri ile buluşturuyor. Eataly, İtalya’nın en geleneksel lezzetlerini, bir İtalyan aile lokantası sıcaklığında, executive şef Claudio’nun yorumu ile yeni pop-up restoranı La Trattoria’ya taşıyor.10 Ocak- 10 Şubat tarihleri arasında Eataly’nin Executive şefi Claudio Chinali tarafından yorumlanan özel menusu ile geleneksel İtalyan lokantalarının eşsiz lezzeti, La Trattoria’da İtalyan mutfağı tutkunlarını bekliyor.La Trattoria’nın enfes menüsü, Milano usulu safranlı risotto üzerinde ossobuco dana incikten, tereyağ ve adaçayı sosu ile peynirli ravioliye, üzeri fırın patates kaplı kalkan balığından, tuzda karides ve ıstakozlu linguiniye kadar uzanıyor.Yemeğine tatlı bir final yapmak isteyenler için ise menüde milföy katlarında tiramisu ve manda sütlü dondurma ile servis edilen affogato al caffe gibi geleneksel italyan tatlıları bekliyor. Geleneksel İtalyan mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini, Eataly Executive Şefi Claudio Chinali yorumu ile 10 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında Eataly’de tatmak için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder