13 Ocak 2019 Pazar

So CHIC... ÖzdilekPark’ta 62. Mağazasını açtı

So CHIC... ÖzdilekPark İstanbul’da 2019’daki İlk Mağazasını açtı
Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC…, ülke genelinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 2019 yılındaki ilk mağazasını ÖzdilekPark İstanbul’da açan So CHIC…,  yurt içindeki mağaza sayısını 56’ya yükseltti. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “ilk ve tek” yerli gümüş takı markasını ülkemize kazandıran So CHIC…, sektörüne değer katmaya devam ediyor. Mücevher sektöründeki 60 yılı aşkın tecrübesine, 11 yıllık perakende yolculuğunu da ekleyen So CHIC…, mağaza yatırımlarına yenisini ekledi. “Gümüşün en şık hali” mottosuyla ve tasarladığı birbirinden özel koleksiyonlarla dikkat çeken So CHIC…’in yurt içindeki 56. mağazası, İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden ÖzdilekPark İstanbul’da açıldı.

2019 YILINDA 10 MAĞAZA AÇMAYI HEDEFLİYORUZ
So CHIC..., Sezgin Jewels, FİX Silver Mağazalar Direktörü Mehmet Cengiz Demir, “Mağazalarımızı güçlü olan yerlerde açmayı tercih ediyoruz. Nisan ayında Ataşehir’de Metropol Alışveriş Merkezi açılıyor. Çok büyük bir proje. Hatta Anadolu yakasının en büyük tiyatrosu da orada faaliyete geçti. Geçen hafta da seneler sonra Şener Şen sahneye çıktı. Orası çok potansiyelli olacak, orada da varız. Şehir içi ve şehir dışında bir kaç tane daha alternatifimiz var. Türkiye genelinde 2019 yılında 10 mağaza daha açmayı hedefliyoruz. 2019’da hedef projelerimiz var. Hedef şehirler olarak İzmir, Konya, İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Van’da konuştuğumuz noktalar var. Hepsi inandığımız ve güvendiğimiz yerler. Hepsini teker teker gerçekleştirmeyi hedefliyoruz”dedi.

HER KİTLEYE HİTAP EDİYORUZ
“Gümüş’ün En Şık Hali” sloganımızla piyasada yer alıyoruz. Bir çok müşteri kitlesine hitap ediyoruz. Her müşteri bizim mağazamıza girdiği zaman mutlaka kendine has, zevkine özel bir şey bulma durumuna sahip.

HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜN BULUNDURUYORUZ
Ekonomide çok önemli. Ekonomi tarafında da her bütçeye uygun ürün bulundurma özelliğine sahibiz. Büyük ürün yelpazesi ile piyasada faaliyet gösteriyoruz.

62.NOKTA ÖZDİLEKPARK AVM’DE
Özdilekpark AVM’de 62. noktamızı açmış bulunuyoruz. Markamızın özelliği şık takılarla ön plana çıkması. Bizim tasarım grubumuz var. Kendimize has takılar gerçekleştiriyoruz, çizgiler oluşturuyoruz ve bunu gümüşle birleştiriyoruz. Doğal taş ile birleştiriyoruz ve mükemmelliği elde ediyoruz. Müşteri farklı bir şey istiyorsa bizim markamızı tercih ediyor ve mutlu kalıyor.

HER GÜNE ÖZEL TAKIMIZ MEVCUT
Hediyelik eşya tarafında, özel günlerde, öğretmenler günü, sevgililer günü, anneler günü, yılbaşı her özel günde mutlaka müşterilerimiz bizi sık ziyaret ederler ve mutlaka mutlu olurlar. Özel tasarımlı ürünleri tercih ederler ve ihtiyaçlarını karşılarlar.

TEKNİK SERVİSİMİZ VE GARANTİMİZ VAR
Takılarımız için bizim özel teknik servisimiz ve 1 yıl garantimiz var. Uzun bir zaman ürünlerimiz garanti kapsamı içerisinde. Kaplamadan birçok şeye kadar değişen ortalama 1 seneye kadar bir garanti süreci müşteriye sunuyoruz. Bu süre içerisinde ufak tefek mevzular ortaya çıkıyor ama müşterimiz her zaman mutlu oluyor. Çünkü bununla ilgilenen bir hizmet birimimiz var.

MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR VE MÜŞTERİMİZİN YANINDAYIZ
Mükemmel müşteri hizmeti biz de ön planda olduğu için her zaman , her daim müşterimiz haklıdır. O yüzden müşterimizin yanındayız diyoruz. Bizim sloganımız, işleyiş biçimimiz her zaman budur.

SO CHIC…, YATIRIMA DEVAM EDECEK
Mağaza yatırımları hakkında açıklamada bulunan Sezgin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin; “Türkiye’de kurumsal gümüş mağazalaşmasında bir ilki gerçekleştirerek “ilk ve tek” yerli gümüş takı markasını ülkemize kazandırdık. So CHIC… tasarım odaklı ve zengin ürün çeşitliliğiyle takıda tüm ihtiyaçları karşılayan bir marka. Modern ve göz alıcı koleksiyonlarımızı müşterilerimizle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mağaza yatırımlarında müşterilerimizle maksimum düzeyde buluşabileceğimiz noktaları tercih ediyoruz. 2019 yılı içerisinde yurtiçi ve yurtdışında 20 yeni mağaza daha açmayı planlıyoruz. ÖzdilekPark İstanbul’da açtığımız 56. mağazamızda da müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacağız.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder