3 Aralık 2020 Perşembe

TravelShop Turkey’in 2021 yılı tanıtım etkinlikleri programı belirlendi

TravelShop Turkey 2021 Yılı Tanıtım Etkinlikleri Programını Açıkladı
TravelShop Turkey, 2021 yılında da 6 ayrı Uluslararası Konferans ve Çalıştayıyla birlikte Turizm sektörüne özel 2 ayrı Ödül Töreni düzenlemeye hazırlanıyorDaha önce sayısız Fuar ve Çalıştay etkinlikleriyle ses getiren TravelShop Turkey, 2021 yılında da 6 ayrı Uluslararası Konferans ve Çalıştayıyla birlikte Turizm sektörüne özel 2 ayrı Ödül Töreni düzenlemeye hazırlanıyor. 2020 yılındaki Turizm gelirleri kayıplarının 2021 yılında start alacak bu agresif etkinlikler ve tanıtım çalışmalarıyla gide. rilmesi hedefleniyor.


TravelShop Turkey Genel Müdürü, Amerika menşeli Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkan Yardımcısı ve Meksika menşeli Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneğinin de Avrupa ve Asya Başkanı olan Murtaza Kalender 2021 etkinlik takvimi ve tanıtım çalışmalarını şu şekilde özetledi.

TÜRKİYE’NİN CİDDİ ANLAMDA BİR TANITIM ATAĞINA GEÇMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
2020 yılında Türkiye Turizminde Pandemiden mütevellit ciddi bir Turizm geliri kaybına uğrandı. Maalesef, bu sebepten ötürü Türkiye’deki Turizm Fuarları da arzu edildiği ve planlandığı gibi hayata geçirilemedi. Söz konusu sektörel fuarlar dünya çapında da ertelendi veya sanal formatta gerçekleştirilebildi. Bu anlamda, Türkiye’nin ciddi anlamda bir tanıtım atağına geçmesi gerektiğini düşünmekteyiz.

6 AYRI ULUSLARARASI DÜZEYDE ÇALILTAY VE KONFERANS ETKİNLİKLERİ PLANLADIK
An itibariyle, 6 ayrı Uluslararası düzeyde Çalıştay ve Konferans etkinlikleri planladık.



2 FARKLI SEKTÖREL TEMADA ÖDÜL TÖRENLERİ DÜZENLEYECEĞİZ
Ayrıca 2 farklı sektörel temada Ödül Törenleri de düzenleyeceğiz. Bunlardan en önemlisi addedebileceğimiz, Uluslararası Ekoturizm Derneğinin, 16.sı olarak Tokat’ta 27 Temmuz’da düzenlenecek olan etkinliğidir. Bir diğer önemli etkinlik de yılardır başarıyla sürdürülen “Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneğinin” 2021 yılı etkinliklerinin bir ayağının da İstanbul’da gerçekleştirilecek olması.

SEKTÖREL VE YETKİN KONUŞMACILAR PROGRAMDA YER ALACAKTIR
Daha önceki organizasyonlardan farklı olarak, 2021 yılı etkinlik formatlarında dünyada kabul görüp otorite olarak görülmüş sektörel ve yetkin konuşmacıların da programa dâhil olunması dikkat çekecektir.

PROGRAMA BİR KAÇ ETKİNLİK DAHA EKLEYECEĞİZ
2021 yılında tanıtım çalışmalarının agresif biçimde değerlendirilmesi gerektiği inancıyla bu etkinlikler haricinde birkaç diğer etkinliği de programlarımıza ekleyeceğiz.

TÜRKİYE TANITIMINDA ÜLKEMİZİN 2021 YILINDA EN BÜYÜK PAYI ALMASINI SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Türkiye’de Turizm Bakanlığımız tüm STK’lar, Havayolları ve diğer Turizmci paydaşlarımızla işbirliği yapmak arzusundayız. Türkiye tanıtımında sorumluluk alarak, ülkemizin 2021 yılında dünya Turizm gelirlerinden en büyük payı almasını sağlamaya çalışacağız.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ TURİZMİN 12 AYA YAYILMASI
En önemli hedeflerimizden birisi de Turizm mevhumunun 12 aya yayılabilmesi ve geniş pazarlara hitap etmesinin sağlanması.

2021 YILI DÜZENLENMESİ PLANLANAN ETKİNLİKLER TAKVİMİ
 

2021 YILININ KAYIPLARIMIZI TELAFİ EDEREK, YEPYENİ VE BEREKETLİ BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDERİM
Şimdiden 2021 yılının yapacağımız etkinliklerimizle birlikte hayırlı olmasını ve gelecek yılda kayıplarımızı telafi ederek iyi bir yıl geçirmenizi diler, Pandemi sürecinin kısa sürede sona ererek, yepyeni ve bereketli başlangıç yapmanızı temenni ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder