26 Aralık 2023 Salı

Şule Gökırmak'ın rahatsızlığı üzüntü yarattı

On gündür yoğun bakımda olan Şule Gökırmak, bu zor dönemi atlatarak normal odaya alındığı belirtildi.


Beşiktaş'ın Kongresi sonrasında, rahatsızlığı nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve Pnömoni (Zatürre) teşhisiyle yoğun bakıma alınan Hatice Şule Gökırmak'ın tedaviye yanıt verdiği ve durumunun iyiye gittiği bildirildi. Vanlı İş İnsanı Şule Gökırmak'ın rahatsızlığı, kurucusu olduğu Değer Otizm Derneği, Beşiktaş camiası ve sevenleri arasında üzüntü yarattı.  On gündür yoğun bakımda olan Şule Gökırmak, bu zor dönemi atlatarak normal odaya alındığı belirtildi. İyileşme sürecine girerek herkesi sevince boğan Şule Gökırmak'ın ilk işi hem kongre üyesi olduğu kulübü, Beşiktaş yönetimine hem de kendisini tedavi eden Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Yönetimine teşekkür mesajı yayınlamak oldu. 

hatice-sule-gokirmak.jpgŞule Gökırmak, Van'ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Van Kahvaltısı'nın Guiness Rekorlar Kitabı'na girmesi için bir operasyon başlattı. Van Turizm Derneği Başkanı Umut Akay ve beraberindeki heyet ile birlikte Van turizminin canlanması adına ciddi mesafeler kat eden Gökırmak, 2014 yılında gölü ve kedisiyle meşhur olan şehrimiz Van’ın adının bir başka meşhur özelliğiyle anılmasında etkili oldu.  Türkiye’de bilinen Van kahvaltısının, dünyanın en kalabalık sofrasını kurarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesini sağlayan Şule Gökırmak, kentin adının tüm dünyada ezberlenmesini sağladı.

hatice-sule-gokirmak-002.jpg

Düzenlediği bir organizasyonla 51 bin 793 kişinin katılarak rekor kırdığı Van Kahvaltı Sofrası’nın adı Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesiyle, memleketi Van’ın adı artık Türkiye sınırları dışında da bilinir oldu.  Başta hastanenin Başhekimi Aynur Eren Topkaya olmak üzere Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Musaffa Salepçi ve tüm yoğun bakım personeline teşekkür etti. Yönetim Kurulu iletişim danışmanı olduğu Siyah Beyazlı Kulübün Sosyal Sorumluluk Projelerine liderlik yapan Hatice Şule Gökırmak, taraftarlarıyla birlikte ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen çocuklara moral vermek amacıyla düzenlediği "Bu Oyuncak Sana Arkadaşım" etkinliği, etkili ve yaratıcı iletişimlerin ödüllendirildiği Felis'te yedi ödüle layık görüldü. Şule Gökırmak, aynı zamanda bir turizm duayeni olarak biliniyor. Turizmde birçok küresel markayı Türkiye’de yönetmiş, aynı zamanda yöneticiliklerde ve turizm STK'larında etkin roller üstlenmiştir.

hatice-sule-gokirmak-001.jpg

Şule Gökırmak, hem iş hem de sosyal hayatında örnek alınması gereken bir kadın liderdir. Dünya tatlısı ikiz kardeşlerin annesi olan Hatice Şule Gökırmak’ın sağlığının iyiye gitmesi en çok sevenlerini mutlu etti.


Hatice Şule Gökırmak'a TURİZMİNSESİ.COM adına acil şifalar diliyor ve en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder