15 Temmuz 2024 Pazartesi

İSTANBUL'DA 30 YILLIK ABOOOV KEBAP SERÜVENİ

ABOOOV Markası altında lezzetler kalite hep aynı

ABOOOV, İstanbul'da kebap denince akla gelen ilk isimlerden biri olarak 30 yıllık bir lezzet serüvenine sahip. Bu serüven, babalardan amcalara, oradan da ikinci kuşağa uzanan bir aile geleneğiyle devam ediyor. 

İlk olarak Avrupa yakasında Seyrantepe'de başlayan ABOOOV hikayesi, zamanla şubeleşerek genişledi ve kendi mekanlarının sahibi oldular.

ABOOOV Atalar kurucusu Mehmet Usta'nın açtığı bu lezzet durağı, şimdi Cihan Usta'nın ellerinde müşterilerine hizmet veriyor. 22 yıldır aynı yerde hizmet veren ABOOOV, Adana lezzetlerini İstanbul'a taşıyarak, Adana'ya yakışır kebaplar sunmaya devam ediyor.

İkinci kuşak işletme sahibi Cihan Özel, 15 yaşından beri bu mesleğin içinde olup rahmetli babası Mehmet Usta’nın bırakmış olduğu mekanı ABOOOV Atalar şubesini yaşatıyor. Babası, amcaları ve kuzenleriyle birlikte ABOOOV çatısı altında çalışarak, markanın adını ve kalitesini yaşatmaya devam ediyor.

Cihan Özel, "Biz kebap çeşitlerini çok çeşitli tutmuyoruz. Sade et şiş, ciğer, kıyma kebabı, acılı, acısız ve yaprak kanat olarak yapıyoruz. İsteyene patlıcan kebabı taze taze yapıyoruz. Kendi el yapımı çiğ köftemiz, yayık ayranımız ve Adana'dan getirdiğimiz şalgamımız var. Salatalarımız ve mezelerimiz bize özeldir," diyor.

Tatlılardan ise güveçte fındıklı el yapımı Hamsiköy sütlacı ve kendi el yapımı künefesi ile müşterilerine unutulmaz bir tatlı deneyimi sunuyor. ABOOOV, 30 yıllık lezzet serüvenini aynı kalite ve özenle devam ettiriyor. 

ABOOOV ATALAR ŞUBESİ

Üsküdar Cd. No:51/1, 34862 Kartal/İstanbul

Telefon: (0216) 473 38 82

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder