4 Ağustos 2024 Pazar

MESUT KANAT & HÜLYA DİNÇ‘İN MUTLU GÜNÜ

Mesut Kanat ve Hülya Dinç'in Mutlu Günü Bir Sahil Düğününün Büyüsü ile başladı.İstanbul, birçok büyüleyici manzaraya ev sahipliği yapar, ancak The Beach Kilyos'ta gerçekleşen Mesut Kanat ve Hülya Dinç'in düğünü, şehrin doğal güzelliklerinin ve romantizmin mükemmel bir birleşimini sundu. TÜRSAB Bilgi Teknolojileri, Medya ve İletişim Grup Başkanı Mesut Kanat ve sevgili eşi Hülya Dinç, bu özel günlerini, İstanbul'un gözde sahillerinden birinde, doğanın kucağında ve denizin huzur veren sesleri eşliğinde kutladılar.

mesut-kanat-ve-hulya-dinctursab-baskani-firuz-baglikayathe-beach-kilyos-001.jpg

Düğün, doğa ile uyum içinde bir atmosfer yaratmak için yeşilin her tonunun tercih edildiği bir tema ile başladı. Akşamın serin saatlerinde başlayan kokteyl ile misafirler, el yapımı yelpazeler, şık şapkalar ve renkli şemsiyeler gibi küçük ama anlamlı hediyelerle karşılandı. Bu ayrıntılar, davetlilerin doğa ile olan bağını pekiştirdi ve düğünün genel temasını güçlendirdi.

mesut-kanat-ve-hulya-dinctursab-baskani-firuz-baglikayathe-beach-kilyos.jpg

Nikah seremonisi, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya'nın şahitliğinde saat 20:15'te başladı. Hülya Dinç'in yakın kız arkadaşlarından oluşan şahitler grubu, mutlu çiftin yanında yer aldı. Nikah memurunun "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna çiftin "Ömrümüzün sonuna kadar evet" cevabı, sevgi ve bağlılığın güçlü bir ifadesi olarak yankılandı.

mesut-kanat-ve-hulya-dinctursab-baskani-firuz-baglikayathe-beach-kilyos-002.jpg

Nikah töreni sonrasında, evlenme cüzdanını TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya'ya veren Nikah memuru, bu önemli belgeyi Mesut Kanat’ın eşi Hülya Kanat’a taktim etti. Nikah cüzdanını alan Kanat çifti birbirlerine olan saygı ve sevgilerini güzel bir göstergesiydi. Nikah töreninde takdim edilen evlilik cüzdanı, Kanat çiftinin birbirlerine olan sevgi ve sadakatlerini tüm sevdiklerine ilan ettiler.  

mesut-kanat-ve-hulya-dinctursab-baskani-firuz-baglikayathe-beach-kilyos-003.jpgGece, açık büfe yeme içme düzeniyle devam etti ve dans, müzik ve DJ performanslarıyla renklendi. Eğlence hiç durmadı ve after parti ile gece boyunca sürdü. Bu mutlu gün, Mesut Kanat ve Hülya Dinç için unutulmaz bir anı olarak tarihe geçti.

mesut-kanat-ve-hulya-dinctursab-baskani-firuz-baglikayathe-beach-kilyos-005.jpg

TÜRSAB çalışanları, acentalar ve BTK başkanları da dahil olmak üzere birçok önemli isim, çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

mesut-kanat-ve-hulya-dinctursab-baskani-firuz-baglikayathe-beach-kilyos-006.jpg

Sahilde gerçekleşen bu düğün, doğal güzelliklerle iç içe, samimi ve sıcak bir atmosferde kutlandı. Mesut Kanat ve Hülya Dinç'e ömür boyu mutluluklar dileriz ve bu büyülü günün anıları, onların ve sevdiklerinin kalplerinde sonsuza dek yaşayacaktır.Turizminsesi.com ailesi olarak Kanat çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder