Çevre dostu çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Real Konak Hotel; Enerji ve su tasarrufu, atık yönetimi geri dönüşüm uygulamaları, yerel üreticilere destek ve İsrafı azaltmak için hayata geçirilen "Green Kahvaltı Tabağı" uygulaması gibi birçok alanda fark yaratıyor. Özellikle, doğallığı ve sadeliği ön plana çıkaran Green Kahvaltı Tabağı, hem misafir memnuniyetini artırıyor hem de gıda israfını önemli ölçüde azaltarak sektöre örnek oluyor.” diye konuştu.
“ÇEVRE PROJELERİNDE İMZAMIZ DEVAM EDECEK”
“Önümüzdeki dönemde daha kapsamlı çevre projelerine imza atmayı ve Batman’da sürdürülebilir turizmin liderliğini sürdürmeyi hedefliyoruz” diyen Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, “Batman turizmine değer katan Real Konak Hotel, çevreye duyarlı vizyonuyla bölgeye ve sektöre ilham vermeye devam ediyor. 3. aşama sertifikasını ekip arkadaşlarımızla birlikte gururla kutladık.” dedi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder