8 Şubat 2013 Cuma

2013'ÜN İLK ÖDÜLÜ A'JİA'DAN




Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restaurant olarak hizmet veren A’jia, Best Luxury Contemporary Hotel 2013’te ‘en iyi otel’ ödülüne layık görüldü.Turizm ve otelcilik alanında 2013 yılının ilk uluslararası ödülü A’jia’dan geldi. Alanında lider online bir iş platform olan Livewire tarafından her yıl düzenlenen uluslararası Best Luxury Contemporary Hotel ödüllerinde 2013’ün ilk ödülüne A’jia layık görüldü.

Sektörün nabzını tutan en prestijli ödüllerden biri olan Best Luxury Contemporary Hotel ödüllerinin web sitesi, her ay 90 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Sitenin rehberi Avrupa'da görülebilecek en iyi adreslere ilişkin kapsamlı bilgiler içeriyor. Sitenin aylık yayınlarının ise 180 bin kişinin üzerinde üyesi bulunuyor.

Yıllardır değişmeyen hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlayan A’jia, aldığı ‘Best Luxury Contemporary Hotel 2013’ ödülü ile bu alandaki başarısını bir kez daha belgelemiş oldu. Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, konuklarına sunduğu benzersiz ambians ve yüksek hizmet kalitesi ile değişmeyen adreslerden biri olmayı sürdürüyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder