17 Şubat 2013 Pazar

BEST WESTERN KAZAKİSTAN’DA İLK OTELİNİ AÇTI



BEST WESTERN PLUS ATAKENT PARK HOTELİN AÇILIŞINI YAPTI

Best Western International Kazakistan’ın en büyük kenti Almata'da markanın ilk oteli olan  BEST WESTERN PLUS Atakent Park Hotel’in açılışını yaparak global olarak büyümeye devam etmektedir.

Dört yıldızlı BEST WESTERN PLUS Atakent Park Otel yeni inşa edilmiş 500 kişi kapasiteli 23 suit oda, konferans ve toplantı alanı ile 196 odalı bir tesisdir. BEST WESTERN PLUS Atakent Park Hotel iş ve finans merkezlerine yakın bir konumda  şehir merkezinde bulunmaktadır. Almatı Uluslararası Havaalanı'na 30 dakika ve Cumhuriyet Meydanı'na 10 dakika mesafede yer almaktadır. Otel en büyük fuar kompleksi olan Almata-Atakent Sergi Merkezi kompleksinin bir parçasıdır.

Best Western bu umut verici bölgede bir ayak izi oluşturmak için ilk adımı atmıştır. Yakın geçmişte Rusya, Ukrayna ve Moldova gibi ülkelerde altı otel Best Western markasına dahil oldu.

Uluslararası Operasyon Başkan Yardımcısı Suzi Yoder yeni otel ile ilğili olarak şöyle konuştu;
"Bu otel, BDT ülkelerinde iş geliştirme çabalarımızın ileriye yönelik önemli bir hamlesini temsil eder. Biz marka olarak Kazakistan'da olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. BEST WESTERN PLUS Atakent Park Hotel ile başlayarak bölge genelinde markamızı genişletmek için sabırsızlanıyoruz"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder