10 Mart 2013 Pazar

UNUTULMUŞ İSTANBUL YEMEKLERİ






UNUTULMUŞ İSTANBUL YEMEKLERİ MODERN SUNUMLA BULUŞTU
Zengin mutfağı ve dünyaca ünlü aşçıları ile yerli, yabancı ve ünlü konuklarına lezzet şöleni sunan
Elite World İstanbul Hotel'in yaratıcı mutfağında ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya bu kez unutulmuş İstanbul yemeklerini modern yaratıcı sunumlarla buluşturuyor.

24 Mart 2013 tarihine kadar Elite World İstanbul Otel, The Brasserie Restaurant’ta  “Unutulmuş  İstanbul Yemekleri” günleri etkinliği kapsamında menüdeki lezzetleri istiridye kabuğu, muz yaprağı, kristal kadeh, metal ağaç, casserole gibi modern ve farklı sunumlarda tatma şansına sahip olacaksınız.

Unutulmuş İstanbul yemekleri menüsünde;  Ispanak Salatası, Cevizli Radika Salatası, Rokalı Patlıcan Salatası, Börülce Salatası, Ermeni Piyazı Yer Fıstıklı Beyaz Lahana Salatası, Yumurta Dolması, Domates Dolması, Kağıtta Pastırmalı Levrek, Safranlı Karidesli Pilav, Yufkalı Tavuk Dolması , İstifado, Vişne Soslu Bıldırcın, Horoz Güveci, Kuzu Etli Ayva , Soğan Dolması, Papaz Yahnisi , Cevizli İncir Dolması, Ballı Gözleme ( Zvingi ), Kestaneli Pasta, Flora Teyze’nin Pastası gibi çok özel lezzetler yer alıyor.

Şehrin merkezinde seçkin bir mekanda eski İstanbul mutfağının orjinaline sadık kalınarak oluşturulan lezzetleri canlı müzik eşliğinde tadarken sevdiklerinizle birlikte özel bir akşam geçirebilirsinizHey ay birbirinden farklı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Elite World İstanbul Hotel, bu ay da yine hafızalarda ve damaklarda unutulmaz izler bırakacak. .

Elite World İstanbul Hotel, Şehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim İstanbul 0212 313 83 83 www.eliteworldhotels.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder