9 Haziran 2018 Cumartesi

Eğlencenin Yeni Konsepti , Indigo Beach Club!

Indigo Beach Club ile eğlencenin tadını tüm gün boyunca doyasıya çıkaracağınız plaj keyfi sunuyor. Dünya listelerinden özenle seçilmiş hit müzikler, lezzetli atıştırmalıklar ve özel kokteyller, Indigo Beach Club ile bir araya geliyor. Her hafta yenilenecek olan konsept partileri ve eğlenceli ortamı ile renkli ve hareketli bir gün yaşatıyor. 

Kumu Ayaklarınızda, Ritmi Kalbinizde Hissedin...
Yetişkinlere özel tasarlanan Indigo Beach Club ile kendinizi güneşin, denizin ve müziğin ritmine bırakın! Eğlenceyi ve konforu her noktada yaşamanız için özel olarak tasarlanan Indigo Beach Club’da, konforlu şezlonglarda güneş bedeninizi ısıtırken, tüm gün süren canlı DJ performansları ile bembeyaz kumun üstünde dans edeceksiniz.Yeşillikler içinde yer alan deniz manzaralı localar ve rahat minderler eşliğinde Bodrum’un teninizi aydınlatan güneşinde ister havuz ister deniz keyfi yapın, Bodrum’un en eğlenceli plaj partisini yaşayacağınıza emin olun!

Indigo İmzalı Özel Kokteyller
Indigo Beach Club, herkese hitap eden zengin à la carte menüsü ile lezzetli atıştırmalıklar sunuyor. Lüks şezlonglarda rahatlayıp keyif yaparken, miskologlar tarafından özel olarak hazırlanan Signature kokteyller ve Dj performansları ile Bodrum'a kadeh kaldıracaksınız. 

Gece Olunca; Indigo Night Club
Lujo'da eğlence bitmiyor! Indigo Beach'te tüm gün devam eden eğlence, gün geceye dönerken Indigo Night Club'a taşınıyor. Canlı performans ve özel dans gösterilerine, lezzetli kokteylerin eşlik ettiği Indigo Night Club ile eğlence, gece 03.00’a kadar devam ediyor.

Indigo Beach Club ile kadehlerinizi bitmeyen plaj partisine kaldırın!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder