27 Ağustos 2020 Perşembe

Gönül Rahatlığıyla Tercih Edebileceğiniz Rent a Car Deneyimi için: Enterprise

Bir iş seyahati veya tatil için gideceğiniz başka bir şehirde ulaşımınızı sağlamanın en iyi yolu araç kiralamak diyebiliriz. Elbette ki taksi veya toplu taşıtları da tercih edebilirsiniz. Ancak taksi gereksiz pahalı olacağı gibi toplu taşıtlar da özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde tam bir ızdırap olabiliyor. Bütün bunları düşündüğünüzde hem konfor hem de ekonomik olarak en mantıklı seçenek araç kiralamaktır. Araç kiralama söz konusu olduğunda karşımıza 85 ülkede 9000 ofisiyle hizmet veren dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise çıkıyor. Türkiye’de 27 ilde bulunan 50 ofisi ile Enterprise, üstün hizmet kalitesi ve sektördeki tecrübesiyle hiçbir sorun yaşamadan aracınızla sizi buluşturuyor. Ayrıca gereksiz süreçlerle vaktinizi çalmadan, online olarak kolayca araç kiralama fırsatı sunuyor.



İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti Alın Konfora Adım Atın

İstanbul Havalimanı’na indiniz. Elinizde bagajlar var. Toplu taşıt kalabalıktan binilecek gibi değil. Taksi düşündünüz ama gideceğiniz mesafe çok uzun, bu sebeple cüzdanınıza zarar. Yanınızda belki iş arkadaşlarınız veya aileniz var. Kalacağınız yere nasıl ulaşacağınızı kara kara düşünüyorsunuz. O sırada indiğiniz yerde sizi bekleyen güzel bir araç olsa fena mı olur? Enterprise, İstanbul Havaalanı araç kiralama hizmetiyle sıkıntınıza son verebilir. Dilediğiniz araç modelini bulabileceğiniz zengin araç filosuyla Enterprise, İstanbul seyahatinizi daha konforlu hale getirir. Tek başınıza iseniz küçük ve ekonomik bir araç tercih edebilirsiniz. Eğer kalabalıksanız da daha fazla kişi kapasiteli geniş araçlardan da seçebilirsiniz. İhtiyacınıza göre her model araç Enterprise garantisiyle sorunsuz bir şekilde ayağınıza gelir.

İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmeti son derece önemlidir. Çünkü uçak yolculuğu sonrası İstanbul'a geldiğiniz zaman kendinizi aniden büyük şehrin curcunasında bulursunuz ve herhangi bir sorunla karşılaşmak istemezsiniz. İşte tam da bu noktada Enterprise hizmet kalitesine ihtiyaç duyarsınız. Ayağınızı yerden kesmek için yıllardır bu sektöre emek vermiş ve lider konuma gelmiş bir şirketin araç kalitesi memnuniyetinizi en üst seviyede tutacaktır.

Enterprise İle Araç Kiralamak Çok Kolay

İstanbul Havalimanı araç kiralama dahil Türkiye’nin pek çok yerinde bu hizmetten yararlanmak Enterprise ile çok kolay. İsterseniz Enterprise ofislerinden birini ziyaret ederek isterseniz de online olarak talebinizi firmaya iletebilirsiniz. Sonrasında ise arabanız belirttiğiniz yer ve saatte sizi bekler. Örneğin, İstanbul Havaalanı araba kiralama hizmeti almak istiyorsanız uçaktan iner inmez aracınıza kavuşursunuz. Araç kiralamak için ihtiyacınız olan ilk şey ehliyettir. Araç modeline göre ehliyetin yılı önemli olabilmektedir. Ayrıca tercih edeceğiniz araç modeline göre günlük ve aylık kilometre sınırları bulunmaktadır. Bunun dışında size kalan tek şey aracınıza karar vermektir. Enterprise’da dilediğiniz markanın hatchback, sedan veya ticari gibi farklı boyutlardaki araçları; otomatik veya manuel vites seçenekleri ile benzinli veya dizel olacak şekilde farklı seçeneklerle sunuluyor.

Kaliteyi Seçenlerin Tercihi: Enterprise

Enterprise 1957 yılında Amerika Birleşik Devleti’nde kurulmuştur. Zaman içinde üstün hizmet kalitesi, 85 ülkedeki geniş hizmet ağı ve müşteri memnuniyetine verdiği önem sayesinde, dünya çapında büyümeye devam eden Enterprise, sürekli yenilenen birbirinden cazip kampanyalarla karşınıza çıkıyor. Uygun fiyat garantisiyle İstanbul Havalimanı rent a car hizmeti almak ve dünyanın birçok yerinde araç kiralama deneyimi yaşamak için Enterprise adresine göz atmanız yeterli. Pek çok marka ile işbirliği yaptıkları için zaman zaman yapılan özel indirimler sayesinde üst kalitedeki araçları cazip fiyatlarla kiralama fırsatı bulabilirsiniz. Enterprise güvencesiyle ihtiyacınıza uygun olan aracı, online rezervasyon sayesinde yorulmadan ve hiçbir aksilik yaşamadan kiralayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder