20 Aralık 2021 Pazartesi

Divan Grubu’nun Ankara’daki Yeni Oteli İçin İmzalar Atıldı

Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu’nun Ankara’daki yeni otelinin adresi Çankaya oldu. Mart 2022’de kapılarını açmaya hazırlanan Divan Ankara, Divan Grubu hizmet ve kalitesiyle başkentin kurumsal ve turistik değerlerine yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.


Başkentimizin önemli lokasyonlarından Çankaya’da hizmet vermeye hazırlanan Divan Ankara, şehrin hızla gelişen kurumsal ve turistik değerlerine Divan Grubu hizmet ve kalitesiyle katkı sağlamayı amaçlıyor. Gülsan Holding ile yapılan anlaşmanın ardından yeni otelin, renovasyon çalışmalarını takiben Mart 2022’de misafirlerini ağırlamaya başlaması planlanıyor.  

Divan Grubunun kalitesinden ödün vermeyen konaklama hizmetlerinin yanı sıra, yeme içme alanlarındaki lezzet deneyimlerini, geniş balo ve konferans salonlarındaki etkinliklerini misafirleriyle buluşturmayı hedeflediği Divan Ankara, kurumsal ve özel gün organizasyonlarının da önemli adresi olmaya hazırlanıyor.

Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk ve Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gül‘ün hazır bulunduğu toplantıda, iki kurum arasında gerçekleşen imza töreninin ardından yeni otel renovasyonuna başlanan Divan Ankara, yeni adresinde; 6 suit, 2 kral dairesi olmak üzere toplam 150 odası ile misafirlerine unutulmaz konaklama deneyimi sunacak. 

Yaklaşık 1.000 metrekareye yayılan yeme içme alanları, 2.000 metrekareye yayılan, 1.500 kişi kapasiteli 10 adet toplantı salonlu kongre merkezi ve 3500 metrekarelik SPA alanındaki kapalı yüzme havuzu, masaj odaları, fitness salonu, hamam, sauna ve buhar banyosunu kapsayan hizmetleriyle Divan Ankara, şehre yeniden bir soluk getirecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder