23 Haziran 2022 Perşembe

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'da tatil deneyimi

 “Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum” kristal berraklığındaki denizi, göz alabildiğine uzanan kumsalı, dünyanın farklı mutfaklarından örnekler sunan restoranları ile benzersiz bir tatil deneyimi yaşatıyor. 


Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un özenli servisi ve deneyimli ekibi ile benzersiz lezzetleri bir araya getiren restoranı Saigon Restaurant, Uzakdoğu mutfağından hoşlanan ve daha farklı tatlar yakalamak isteyen misafirler için yaratıcı lezzetler sunuyor. Otelin deneyimli şeflerinin çağdaş yorumlarıyla Asya-Pasifik yemeklerinden ve sushi çeşitlerinden oluşan menüsüyle fark yaratan Saigon Restaurant, hazırlanan menüsü ile misafirlere lezzetli bir deneyim yaşatıyor. 

Saigon Restaurant'ta baharatlı yemekler ile uyumlu butik Türk ve kaliteli dünya şarapları, premium şampanya çeşitlerinin yanı sıra Uzakdoğu'ya has çay çeşitleri de geleneksel usullerde servis ediliyor. Eşsiz manzara eşliğinde 9.00-23.00 saatleri arasında hizmet veren, Saigon Restaurant misafirlerine farklı lezzetlerle dolu unutulmaz bir yaz gecesi deneyimi yaşatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder