23 Haziran 2022 Perşembe

Şubat Ayı İçin En İyi Yurtdışı Tatil Rotaları

TURİZMİN SESİ

Kış aylarının gelişi ile birlikte dışarıda geçirdiğimiz vakit azalmaya başlıyor. Kar yağışı ve soğuğun etkisiyle boş vakitlerimizi evde geçirmeyi tercih ediyoruz. Ancak sürekli olarak evde kalmak bir süre sonra bizi bunaltıyor ve harika aktiviteler yapmak için planlar oluşturmaya başlıyoruz. Şubat ayı bu planların oluşturulması adına muhteşem bir ay. Kış aylarının iyice bunaltmaya başladığı dönemlerde bir Şubat kaçamağı yapmak tüm sorunları çözebilir.Kış aylarında yapılacak olan kaçamaklarda farklı seçenekler karşımıza çıkmakta. Ülkemizde yer alan kayak merkezleri muhteşem bir seçenek olabilir. Hem kayağınızı yapıp hem de sevdikleriniz ile birlikte eğlenebilirsiniz. Buna ek olarak kışın muhteşem bir havaya bürünen şehirleri gezmek de harika bir seçenek. Özellikle uçak bileti alarak yurtdışına çıkma imkânınız varsa kış ayları sizin bütün bir yıl beklediğiniz dönem olabilir.


Şubat ayına girerken yurtdışı planlarınızı yapmaya başladıysanız sizin için muhteşem iki önerimiz var. Şubat ayında en güzel haline bürünecek olan iki farklı bölgeden size bahsedeceğiz. Uçak bileti alışverişiniz yaparak gideceğiniz Fransa ve Brezilya size bambaşka bir kış dönemi yaşatabilir.

Sevgililer Gününde Paris’i Tercih Edin
Şubat ayı hepimiz için çok özel bir ay. 14 Şubat tarihi geldiğinde en sevdiğimiz kişilere hediyeler alarak onları ne kadar çok sevdiğimizi bir kez daha gösteriyoruz. Sevgililer günü gelirken her zaman farklı planlar yapılabilir. Alacağınız hediyeler onu çok mutlu edecektir. Ancak onunla birlikte sevgililer gününün geçirmek için Paris’e giderseniz bu ona verebileceğiniz en iyi hediyelerden bir tanesi olacaktır.

Paris dünyanın en romantik şehirleri arasında ilk sırada yer alıyor. Balayı ve sevgililer günü ziyaretlerinde dünyada Paris’ten daha çok ziyaret edilen bir yer bulunmamakta. Sevgililer günü gelirken bütün Paris bu önemli güne hazırlanmaya başlıyor. Dolayısıyla Paris uçak bileti alarak çıkacağınız bu yolculukta her şey sizin için hazır bir halde olacak.

Sevgililer gününüzde Paris’te olursanız yapabileceğiniz birçok aktivite bulunuyor. Günün ilk saatlerinde muhteşem bir şehir turuna çıkabilirsiniz. Eiffel Kulesi ziyareti olmazsa olmazlar arasında. Oradan hemen Louvre Müzesi’ne geçerek Mona Lisa’yı ziyaret edebilirsiniz. Akşamüstünde Paris’te bulunan top barlarda içeceklerinizi yudumlamak muhteşem bir tecrübe olabilir.

Akşam saatleri geldiğinde romantik bir akşam yemeği en iyi tercih olacak. Eiffel Kulesi manzaraları bir restoranın teras kısmında yerinizi ayırtarak sevgiliniz ile birlikte harika bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Paris uçak bileti aldığınıza en memnun olacağınız anlar bu dakikalar olacaktır. Unutulmaz bir Paris tatili sizleri bekliyor olacak.

Paris’e Nasıl Gidilir?
Gelelim bu harika organizasyonu nasıl yapacağınıza. Tabi ki Avrupa’nın önde gelen şehirlerinden bir tanesi olan Paris’e giderken havayolu ulaşımını tercih edeceksiniz. Hiç vakit kaybetmeden uçak biletinizi almanız ve yolculuk için hazır hale gelmeniz gerekiyor.

Uçak biletinizi alırken erken rezervasyon avantajlarını kullanmanız çok önemli. Sevgililer günü için Paris çok popüler bir destinasyon olduğundan biletler oldukça yüksek fiyatlarda olabiliyor. Çok kısa sürede tükenen biletleri ilk çıktığı anda almanız en doğru tercih olacak.

Uçak biletinizi alırken web sitesini kullanmanız gerekiyor. Bilet arama işleminden sonra ülkemizden Paris’e yapılan tüm uçuşları görüntüleyebileceksiniz. Sonrasında sizin için uygun olan biletleri satın alarak yolculuğa hazır bir hale gelebilirsiniz.



Doyasıya Eğlence İçin Rio Karnavalı Sizleri Bekliyor
Şubat ayında daha önce hiç olmadığı kadar eğlenmek ve muhteşem şovlar izlemek isterseniz muhteşem bir seçeneğiniz var. Kendinize Rio Karnavalı için bir yer ayırtabilirsiniz. Eşiniz ya da arkadaşlarınızla yapacağınız brezilya seyahati hiç görmediğiniz kültürlerle tanışmanızı ve dans ederek eğlencenin doruklarına çıkmanızı sağlayacak. Kışın bütün sıkıcılığını üzerinizden atmak için Rio Karnavalı muhteşem bir seçenek.

Rio Karnavalı Brezilya’nın her noktasında büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Ülkemizdeki milli bayramları buna örnek olarak verebilir. Ancak bazı şehirler var ki kutlamalar adeta başka bir boyuta geçmekte. Herkesin bir araya geldiği ve tüm sokakların festival havasıyla büyülendiği Brezilya’da unutulmak bir tatil geçireceğinizin garantisini veriyoruz.

Rio Karnavalı’na katılım göstermek için Brezilya uçak bileti almanız şart. Uçak biletinizi alırken büyük bir özgürlüğünüz var. İstediğiniz her şehre giderek bu karnavalı canlı izleyebilirsiniz. Eğer karnavalın merkezine gitmek istiyorsanız tercihiniz Rio de Janeiro olmalı. Milyonlarca kişinin sokaklarda eğlendiği ve doyasıya dans ettiği bu festival hayatınız boyunca unutamayacağınız anılar biriktirmenizi sağlayacak.

İlk defa 1723 senesinde düzenlenmeye başlayan karnaval günümüze kadar büyüyerek gelmeyi başardı. O gün düzenlenen karnaval ile bugünkü karnaval karşılaştırıldığında dağlar kadar fark var. Ancak insanların içerisinde duygular ve hisler her zaman aynı kalmayı başarmış. Şubat ayınızı bambaşka bir hale getirmek istiyorsanız Brezilya sizleri bekliyor.

Brezilya’ya Nasıl Gidilir?
Rio Karnavalı her sene farklı dönemlerde kutlanmakta. Karnaval genel olarak Şubat aynının sonuna doğru başlıyor. Bazen Mart’ın ilk haftasına sarkması da söz konusu. Bu yüzden Rio Karnavalı’na gitmek için Brezilya uçak bileti almadan önce araştırmanızı iyi bir şekilde yapmanız gerekli. Karnavalın başlayacağı günü belirledikten sonra biletlerinizi alabilirsiniz.

Biletlerinizi alırken farklı şehirleri de incelemeyi unutmayın. Rahatlıkla Brezilya’nın farklı bir şehrine iniş yapıp oradan istediğin kente geçiş yapabilirsiniz. Gün ve inilecek olan şehir konusunda esnek davranırsanız çok daha ekonomik biletler sizleri bekliyor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder