15 Aralık 2022 Perşembe

Hotelbeds, HR Group ile  stratejik ortaklık imzaladı

Hotelbeds , Almanya'nın en büyük ve en hızlı büyüyen otel işletme şirketlerinden biri olan HR Group ile yeni bir stratejik ortaklık kurduğunu açıkladı.Berlin merkezli şirketin on ülkede 100'den fazla şehirde 145 oteli, imzalanmış ve yapım aşamasında olan 20 projesi ve Hotelbeds'in zaten geniş olan ürün portföyüne şimdi eklenecek olan 22.000'den fazla odası bulunuyor.


Hotelbeds Avrupa Ticariden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jorge Cortés,
"HR Group ile bu yeni ittifaka ve şehir merkezlerindekilerden en iyi eğlence yerlerindeki tatil yerlerine kadar inanılmaz otel seçenekleriyle getirdiği fırsatlara yürekten inanıyoruz" dedi. Büyüdükçe İK Grubu mülklerine eklemeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi. "Sürekli büyüyen bir şirket olarak, bu stratejik işbirliği bize otel ve resort portföyümüzdeki mevcut ve ek mülkler için küresel dağıtım pazarını genişletme fırsatı veriyor.

HR Group Ticari Başkan Yardımcısı Evert Schuele, "Bu ortaklık, franchise ortaklarımızın mevcut dağıtım kanallarına ve pazarlama faaliyetlerine ve kendi ticari çabalarımıza büyük değer katacak" dedi. İK Grubu, otellerinin çoğunu köklü franchise ortaklarıyla işbirliği içinde işletiyor. Kapsamlı dağıtım sistemlerine ve pazarlama güçlerine sahip güçlü markalarla olan bağlantı, şu anda Hotelbeds'in dünya çapında 140'tan fazla kaynak pazarda bulunan 60.000 seyahat ticari alıcısına erişimi olan grubun ortalamanın üzerinde satış performansını garanti ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder