17 Haziran 2024 Pazartesi

J. NOAH ENTERTAINMENT ILE DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR SİZİNLE!

Avrupa'nın en eski ve köklü "booking şirketi" olan J. Noah Entertainment Company ile dünyaca ünlü isimler artık Türkiye'de de sahne alıyor.Sean Paul, Lacrim, 6ix9ine, French Montana, Eva Simons, Azelia Banks,Nle Choppa, Bia, Rema, Tyga, Offset, Gucci Mane, Polo G, Lil Tjay, Sheck Wes, Lil Pump, Blue Face, Quavo (Migos), Juice Wrld, Rick Ross, Frenna, Swae Lee, Zlatan, Marwa Loud, Jonna Fraser, Chivv, Dopebwoy, Soolking gibi isimlerle çalışmalar gerçekleştiren Hollanda merkezli booking/tur şirketi; aracı menajerlere ihtiyaç olmadan en kaliteli ve profesyonel hizmeti organizatörlere sunuyor. 30 yıla yakın sektör tecrübesi sayesinde hemen hemen her sanatçı ile sadece iş değil aynı zamanda dostluk ilişkisi de bulunan ekip, talep edilen sanatçılar ve organizatörler arasında güvene dayalı bir köprü inşa ediyor. 

Ülkelere Has Kadrolaşma

Merkez ofisi Hengelo/Hollanda'da bulunan ekibin aynı zamanda diğer ülkelerde de çeşitli ekipleri bulunuyor. Birleşik Krallık, Balkan Ülkeleri, ABD ve Türkiye/Azerbaycan gibi ülkelerde yerel yetkililerden oluşan kadroda; her temsilci sadece çalıştığı ülkelere yabancı sanatçıları getirmekle kalmayıp yerel yeteneklerden de bir sanatçı kadrosu oluşturuyor. Bu yerel sanatçılara dünyaca ünlü isimlerin yanında sahne alma fırsatı sunuluyor.

En Önemli Festivallerin Mimarı 

Bay Dreams Festival - Yeni Zenlanda , Weekend Festival - Finlandiya, Frequency Festival - Avusturya, Blockfest - Finlandiya, Lowlands Festival - Hollanda, Santanna Mykonos - Yunanistan, Hype Festival - Almanya, Leeds Festival - Birleşik Krallık, Reading Festival - Birleşik Krallık, Freshtival - Hollanda... gibi Avrupa'nın her ülkesindeki en önemli festivallerin tercih ettiği booking şirketi olan J. Noah, sadece organizasyonlara sanatçı vermekle kalmayıp süreç boyunca görevlendirdiği yetkilileri ile alanda olup organizatörler için gerekli tüm çalışma ve planlamayı da gerçekleştiriyor. 

Sanatın Olduğu Her Alanda J. Noah Etkisi

Festival, club, konser alanı, etkinlik arenası gibi mekanların yanı sıra sanatçı kadrosu ve müşteri portföyü ile moda defilelerinin de tercih ettiği bir marka. Buna örnek olarak Milano'da düzenlenen Philipp Plein defilesinde, müziğin yeni kraliçeleri arasında yer alan Bia sahne performansı ile; günlerce medyanın dilinden düşmeyen bir etkinlik düzenlendi. J. Noah Entertainment Company, sadece bir "booking şirketi" olmaktan çok daha fazlasını sunuyor. 

Türkiye Piyasasında Bir Ilk 

Sunduğu şeffaf çalışma prensibiyle bir ilke imza atıyor. Organizatörler J. Noah sayesinde aracı şahıslar olmadan gerçekleştirilen her sanatçı talebinde esas gerçek taban fiyatını alarak, maliyeti minimum seviyede tutabiliyor. Özellikle euro ve dolar durumları göz önünde bulundurulduğunda bu organizatörler için kaçırılmaz bir fırsat ifade ediyor. Müşterilere en unutulmaz etkinliklerin sunulması için J. Noah Entertainment Company kendi Türkiye Ekibi ile organizatörlerin her anlamda yanında bulunuyor. Lil Pump, French Montana, Smokepurpp, Eva Simons, Sheck Wes gibi dünyaca isimleri ülkemize getirmiş olan Türkiye Ekip Lideri Melissa Sim Erbil, anlaşma sağlamış oldukları yerel isimler ile çok yakında Avrupa Turnesi de düzenmeyi planlıyor. J. Noah - Türkiye tarafından Türk sanatçıların Avrupa ve hatta dünya çapında bir üne sahip olmaları sağlanarak, ülkemizi ve müzik kültürümüzü daha büyük kitlelere tanıtmak planlanıyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder