Ramada Encore Istanbul Airport Otelin ev sahipliğinde Konuşan Kalemler Serkan Karagöz ve Ubo foto organizasyonuyla Blogerler bir araya geldi.Süleyman Dilsiz, Ramada Encore’de Kahvaltıya Dair Her Şeyi kendi yorumuyla hazırladığı tatları konuklara sunarken, aynı zamanda kahvaltı sofrasının önemini ve en özel lezzetlerine yaptığı sanatsal dokunuşlarla farklı bir deneyim yaşattı
Türkiye'nin ilk kahvaltı kitabı “(Kahvaltıya Dair Her Şey)” kitabının yazarı Süleyman Dilsiz, Ramada Encore’de lezzet gezginlerine kahvaltıya dair önemli notlar aktardı.
Süleyman Dilsiz, Ramada Encore’de 30 dakikada hazırlanabilen, evdeki malzemelerle herkesin kolayca yapabileceği, doğal, sağlıklı tatlarla keyifli kahvaltılarda farklar yaratmak için özel tarifler verdi
Blogerlere çok özel lezzetleri keşfetmeleri için farklı lezzetlerde omlet hazırladı.
Türkiye’de bu ilk kahvaltı kitabında; Anadolu ve dünya mutfağından tatlar yer alıyor.
Alışıla gelmiş kahvaltı tatlarımız; içeceklerden, sandviç ve tostlara, zeytinden, peynirden, tereyağından, yoğurttan, yumurtadan, hamurdan, patatesten, sürümlük şeylere kadar erken ya da geç (brunch) kahvaltılarınızda uygulayabileceğiniz özgün 100’den fazla tarif 11 ayrı bölümde Kahvaltıya Dair Her Şey’de bulunuyor.
Kendi elleriyle hazırlayıp sunumu da kendisinin yaptığı başarılı bir o kadar da sempatik güleç yüzlü Süleyman Dilsiz hem servis yaptı hem de içeriğini anlattı.
Arada Vezir Sofrası’ndan gelen Karadeniz Pideleri ve Mıhlama ile masalar lezzetlendi.
Konuklara Ramada Encore Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber ve Satıştan sorumlu Burcu Karancı özel bir çekiliş yaptı. Bu kahvaltılı sohbet şeklinde geçen ve Blogerleri bir arada da toplayan Ramada Encore Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber, Bir Tablet, 10 kişiye Vezir Sofrasında çift kişilik yemek, 5 kişiye SPA’da Full Masaj hediye etti. Konuklar daha sonra otel gezisine yetkililer eşliğinde gezdi.
Türkiye'nin ilk kahvaltı kitabı “(Kahvaltıya Dair Her Şey)” kitabının yazarı Süleyman Dilsiz, Ramada Encore’de lezzet gezginlerine kahvaltıya dair önemli notlar aktardı.
Blogerlere çok özel lezzetleri keşfetmeleri için farklı lezzetlerde omlet hazırladı.
Türkiye’de bu ilk kahvaltı kitabında; Anadolu ve dünya mutfağından tatlar yer alıyor.
Alışıla gelmiş kahvaltı tatlarımız; içeceklerden, sandviç ve tostlara, zeytinden, peynirden, tereyağından, yoğurttan, yumurtadan, hamurdan, patatesten, sürümlük şeylere kadar erken ya da geç (brunch) kahvaltılarınızda uygulayabileceğiniz özgün 100’den fazla tarif 11 ayrı bölümde Kahvaltıya Dair Her Şey’de bulunuyor.
Kendi elleriyle hazırlayıp sunumu da kendisinin yaptığı başarılı bir o kadar da sempatik güleç yüzlü Süleyman Dilsiz hem servis yaptı hem de içeriğini anlattı.
Arada Vezir Sofrası’ndan gelen Karadeniz Pideleri ve Mıhlama ile masalar lezzetlendi.
Konuklara Ramada Encore Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber ve Satıştan sorumlu Burcu Karancı özel bir çekiliş yaptı. Bu kahvaltılı sohbet şeklinde geçen ve Blogerleri bir arada da toplayan Ramada Encore Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber, Bir Tablet, 10 kişiye Vezir Sofrasında çift kişilik yemek, 5 kişiye SPA’da Full Masaj hediye etti. Konuklar daha sonra otel gezisine yetkililer eşliğinde gezdi.