15 Haziran 2016 Çarşamba

BASIN İLAN KURUMUNUN RESMİ WEB SAYFASI YENİLENDİ

BİK  YENİLENEN YÜZÜYLE YAYINDA 
Basın İlan Kurumunun resmi web sayfası bik.gov.tr yenilenen yüzüyle takipçileriyle buluşuyorSitenin yeni baştan oluşturulan içerik ve değişen tasarımı ile mobil cihazlar da dahil tüm dijital platformlarda daha kolay ve hızlı bir kullanım imkanı sağlıyor.Sitedeki Kurumsal menü altında Kurumun teşkilat yapısı ve görev alanlarına dair bilgiler verilmektedir. Sitede ayrıca Kurumsal haberlerin yanı sıra 55 yıldan bu yana hizmet verdiği basın dünyasıyla ilgili haberlere yer veriyor ve yine medya gündeminin nabzını tutuyor. Ülkenin her köşesinden haber almak isteyenler, bik.gov.tr adresine girerek Kurum görev alanındaki il ve ilçelerde yayınlanan gazetelerin birinci sayfasını okuyabiliyor. 

Siteye giriş yapıldığında ziyaretçiyi HAREKETLİ GÖRSELLER alanında bulunan Kurumsal duyurular ve yenilikler karşılıyor. Yine bu bölümden ilan sahipleri, resmi ilan ve reklam yayını ile alakalı yayın kuruluşları ve vatandaşlarımız Kurum yapısı, mevzuatı, resmi ilan sevki ve iletişim hakkında bilgi sahibi olabilecekleri gibi, birlikte çalıştığımız yazılı basın kuruluşları da kendilerine ait işlem menülerine ulaşabilir. 

Sitedeki E-UYGULAMALAR bölümünde, gazetelerde yayımlanacak resmi ilanların Kurum tarafından İLANBİS aracılığıyla ilan sahiplerinden elektronik ortamda alınması ve gazetelere dağıtılmasını sağlayan hizmetlerinin yürütüldüğü bilişim sistemi başta olmak üzere ilgili ziyaretçilerin kullanabileceği sorgulama ekranı, özel oturum paneli ve resmi ilan fiyat tarifesine ait bilgiler mevcuttur. 

Resmi ilanları yaygın, bölgesel ve yerel gazetelerde yayımlandıkları gün ile eş anlı olarak internet ortamında kitlelerle buluşturan ve her gün 500 adedin üzerinde resmi ilanın yayınlandığı “resmi ilan portalı” www.ilan.gov.tr’ye erişim sağlanıyor.

Türkiye’de ve dünyada meydana gelen önemli olaylardan haberdar olmak isteyen okuyucular,  7 haber kategorimizde (SİYASET, EKONOMİ, SPOR, DÜNYA, KÜLTÜR-SANAT, YAŞAM VE TEKNOLOJİ)  yer alan haberlerden seçilen önemli başlıkları ‘GÜNDEM’ haberlerinden takip edebilirler.
Modüler olarak sitede yer alan KURUMSAL HABERLER/BÜLTENLER bölümünde Kurum etkinlik, faaliyet ve çalışmalarına dair haber, duyuru ve basın bültenlerine yer veriliyor.

YEREL GAZETE HABERLERİ’nde Kurumumuz yetki alanında bulunan gazetelerin özel haber değeri taşıyan haberlerini geniş kitlelere ulaştırma imkanı elde ediyor. Medya kurum ve kuruşları başta olmak üzere yazılı, görsel ve internet medyasına ilişkin sektörel haberlere MEDYA GÜNDEMİ modülünden erişilebilir. FOTO ve VİDEO GALERİ alanında ise haber kategorilerine ait öne çıkan sektörel güncel haberlerin fotoğraf ve video görselleri yer alıyor.  

Ziyaretçiler Kurum tarafından çıkarılan Basın Hayatı Dergisi’nin interaktif e-dergi formatına, prestij eserlerimiz olan Basın İlanlı Asr-ı Hayat ve Basın Penceresinden Harb-i Umumiye adlı kitaplarımıza ve yine Kuruma ait diğer eserleri YAYINLARIMIZ bölümünden ulaşıp okuyabilir.
 
Basın İlan Kurumunun kurumsal internet sitesi bik.gov.tr dinamik yapısı, yepyeni tasarımı ve zengin haber içeriğiyle YAYINDA…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder