24 Haziran 2016 Cuma

HotelRunner ve Rusya’nın en popüler turizm portalı Ostrovok’dan önemli iş birliği

Türkiye’deki oteller Rusya’dan daha fazla rezervasyon alabilecek

HotelRunner, Rusya’nın lider turizm portalı Ostrovok.ru ile yerli turizme katkı sağlayacak önemli bir iş birliğine imza attı. Birliktelik kapsamında HotelRunner kullanıcısı oteller, Ostrovok’u satış kanalları arasına ücretsiz olarak ekleyerek, Rusya başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden rezervasyon kabul edecek, oda satışlarını önemli ölçüde artırabilecek.HotelRunner, günlük 200.000’den fazla ziyaretçi hacmine sahip, Rusya’nın en önemli turizm portalı Ostrovok.ru’yu entegre online satış kanalları arasına ekledi. Ostrovok.ru ile yapılan özel iş birliği ile HotelRunner, kullanıcılarına bu önemli kanal bağlantısını ücretsiz sunacak.

HotelRunner ve Ostrovok.ru arasındaki bu stratejik birliktelik sayesinde HotelRunner kullanıcısı oteller, başta Rusya olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden rezervasyon alabilecek. HotelRunner, ücretsiz olarak sunduğu Ostrovok kanal bağlantısı ile kullanıcılarına Ostrovok ile iletişim kurulması, direkt kontrat süreçlerinin hızlandırılması ve hızlıca satışa başlayabilmeleri için aktif destek verecek.

İş birliği kapsamında hali hazırda 100’den fazla HotelRunner kullanıcısı otel, Ostrovok.ru’ya bağlanarak rezervasyon almaya başladı.

Ostrovok.ru ile yaptıkları iş birliğini değerlendiren HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen, “HotelRunner kanal yöneticine ücretsiz olarak kazandırdığımız Ostrovok entegrasyonu ile, Türkiye’deki oteller başta Rusya olmak üzere dünyanın her yerinde yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Ostorovok.ru seyahat portalından rezervasyon kabul edebilecek. Ostrovok.ru ile kurduğumuz, Rus turistleri ülkemize yeniden yönlendirebilecek ve otelcilerin rezervasyon hacmini artıracak bu stratejik ortaklığa çok önem veriyoruz” dedi.

Ostrovok.ru İş Geliştirme Müdürü Polina Khrapal ise, “HotelRunner ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli birliktelik sayesinde oteller Ostrovok.ru ile Rus turizm pazarına rahatlıkla erişebilecekler. Misafirler, her gün dünya genelinde 200.00’den fazla ziyaretçi alan Ostrovok.ru üzerinden en iyi fiyat tekliflerini değerlendirebiliyor. Bu durum otellerin özellikle Rusya’dan rezervasyonlarını artırabilmeleri için önemli bir şans.” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder