2 Mart 2017 Perşembe

“R+T Türkiye’ye Yurtdışından Büyük İlgi”

Messe Stuttgart’ın düzenlediği 3. Uluslararası Panjur, Tente, Kapı / Geçiş Sistemleri ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı R+T Turkey 2017, bugün açıldı. Fuar 04 Mart akşamına kadar Yeşilköy CNR Expo’da ziyaret edilebilecek. Yurtiçi ve dışından yaklaşık 10 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayacak olan R+T 2017 Fuarı için düzenlenen açılış töreni, Messe Stuttgart Almanya Başkanı Roland Bleinroth , Türkiye Genel Müdürü Ufuk Altıntop ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Türkiye Genel Müdürü Ufuk Altıntop;  Fuarın; Türkiye, Doğu Avrupa ve Yakın Doğu bölgesinde bu alandaki uluslararası ihtisas fuarlarının lideri olduğunu belirterek;“İki senede bir düzenlenen  R+T Turkey  fuarına, ülkemizde T.C Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB finansal destek sağlıyor. Alman Federal Ekonomi ve Enerji Bakanlığı da Alman firmalarına destek veriyor.TBÜD (Tente Branda Üreticileri Derneği), uluslararası ve ulusal medya destekçilerimiz mevcut” diyerek, katılımcılara başarı dileklerini iletti.

Roland  Bleinroth ( Landesmesse Stuttgart  - Başkan),
“R+T Turkey endüstri için, iş yapmak için çok iyi bir platform sağlamaktadır.5 farklı ülkeden,  100’den fazla katılımcı için ticaret ve alışverişi artırıyor, iş platformunu destekliyor ve tüm Akdeniz bölgesine hizmet veriyor sadece Türkiye’ye değil” diyerek, Ekonomi Bakanlığına, satın alma heyetlerine destek verdikleri için teşekkürlerini iletti.

Cahit Dinçer (TBÜD Başkanı Yardımcısı)
Derneklerinin 400 üyeye ulaştığını, entegre tesislerde üretime geçtiklerini ve katma değer payı olan imalatlarıyla ülke ekonomisine  katkıda bulunduklarını dile getirdi.

Yabancı alım heyetleri  geldi..
Fuara en çok ziyaretçinin, geçen fuarda olduğu gibi başta Türkiye olmak üzere, İran, Yunanistan ve Bulgaristan gibi komşu ülkeler ile Lübnan, Umman, Suudi Arabistan, Ürdün, Almanya, İtalya, Rusya, Kosova, Çin ve İsrail'den geleceği belirtildi.

Ünlü markalar yer alıyor
Fuarda Türkiye ve Avrupa’dan birçok firma, Medo Tente, Barış Tente, Brillant, Serge Ferrari ve Nice gibi uluslararası tanınmış sektör temsilcileri yer alıyor. Özellikle Alman sanayinin güncel gelişmelerine ilgi duyanlar, 10 Alman şirketinin katılımını onayladığı Resmi Alman Pavyonunu ziyaret edebilecekler.

Mimardan, tasarımcıya, perakendecilerden, teknik elemanlara kadar çok geniş ziyaretçi profili..
Fuar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler,  inşaat mühendisleri, proje taahhüt firmaları ve yatırımcılardan, panjur, kepenk, tente ve pergola, güneş koruma sistemleri,  pencere ve sineklik, kapı ve geçiş sistemleri, sürücü ve kontrol sistemleri üreticilerine dek çok geniş bir yelpazede ziyaretçi profiline sahip bulunuyor. Ayrıca, sektörle ilgili toptancılar, distribütörler, bayiler ve perakendeciler ile özellikle uygulayıcılar ve teknik elemanların da ilgi alanına giriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder