1 Mart 2017 Çarşamba

Bitransfer ve İDO işbirliği % 35 indirim getirdi

İDO iskelelerinden indikten sonra Uludağ’a gidiş yüzde 35 indirimli
Bitransfer ve İDO işbirliği ile hayata geçirilen kampanya ile İstanbul - Uludağ yolculuklarını hem gidiş hem de dönüş için planlayanlar, tek noktadan tek vasıta ile VIP standartlarında yüzde 35 indirimle yolculuk yapabilecek.

Güzelyalı İDO ve Yalova İDO iskelelerinden indikten sonra Uludağ Kayak Merkezi’ne ulaşmak isteyenler, birkaç vasıta değiştirmeden ve saatlerini boşa harcamadan Bitransfer ile VIP transfer hizmetinden faydalanarak yüzde 35 indirimle ve tek araçla bu turistik merkeze ulaşabilecek.27 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tatilciler, kişi ve valiz sayısına göre Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Volkswagen Caravelle, Volkswagen Crafter, Opel Insignia veya Ford Focus araçlarından istediklerini de seçebiliyor. 

Ayrıca İDO ve Bitransfer işbirliği sadece Uludağ transferi ile de sınırlı değil. İstanbul-Bursa VIP transferinde de kolay, hızlı ve lüks bir yolculuk deneyimi, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere yüzde 35 indirim avantajı ile sunuluyor. Bitransfer’in kış donanımına uygun, valizleri için geniş alana sahip, internet bağlantısı bulunan lüks araçları ile tatilciler, ister arkadaşlarıyla ister yalnız, konforlu ve hızlı bir yolculuk yapma fırsatından faydalanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder