6 Temmuz 2018 Cuma

INFLOW’dan İsviçre çıkarması

Dünyanın en ünlü dijital içerik üreticileri ve internet fenomenlerinin dahil olduğu etkinlikler gerçekleştiren INFLOW, bu kez İsviçre’nin Luzern şehrindeydi. Sosyal medyanın ünlü isimlerini katıldığı INFLOW Meet-Up@Lucerne kapsamındaki Instagram paylaşımları toplamda 240 milyona yakın erişim rakamına ve 7 milyon ABD Doları medya değerine ulaşarak büyük dikkat çekti.

Türkiye’de doğan ve kısa sürede dijital dünyanın önde gelen markalarından biri haline gelen INFLOW, farklı ülkelerde renkli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Küresel çapta en çok takip edilen dijital içerik üreticileri, blog yazarları ve sosyal medya fenomenleriyle etkinlikler düzenleyen INFLOW, bu kez İsviçre’nin Luzern şehrinde çok özel bir buluşma gerçekleştirdi. INFLOW Meet-Up@Lucerne adıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, birbirinden ünlü internet fenomenlerinin Luzern kentini deneyim serüveni tüm yönleriyle sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Katara Hospitality’nin destekleriyle gerçekleştirilen INFLOW Meet-Up@Lucerne’e Lübnan asıllı ve Ortadoğu’nun en çok tanınan ‘reality show’ yıldızları Abdel Aziz kardeşler, Pelin&Anıl Altan, Arda&Gizem Zor ile Rawan gibi isimler katıldı. İsviçre’nin Lucerne Gölü'nün 450 metre üzerinde yer alan bir otel ve turizm kompleksi olan Bürgenstock’u da ziyaret eden fenomenler birbirinden renkli fotoğraflar paylaştılar. Etkinlik kapsamında yapılan Instagram paylaşımları toplamda 240 milyona yakın erişim rakamına ve 7 milyon ABD Doları medya değerine ulaştı.

INFLOW Summits kurucu ortağı Afşın Avcı, “Bu tarz etkinliklerde dünyanın farklı ülkelerinden gelen influencer ya da fenomenlere öncelikle Türkiye’yi ve INFLOW’u anlatıyoruz. Ardından hedefimiz kapsamındaki deneyimlemeler, bölgede yapılan keşifler ve sosyal medya paylaşımları geliyor. Sıradaki INFLOW Meet-Up etkinliğimiz Paris’te olacak,” dedi. Afşın Avcı, 17-19 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenleyecekleri ve dünyanın en geniş çaplı sosyal medya influencer’ları buluşması olan INFLOW Global Summit’in hazırlıklarının da büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder