26 Temmuz 2018 Perşembe

Türkbükü’nün En Yenisi ‘Sets Bıtes & Beach’

Bodrum’da keyif ve eğlencenin merkezini SETS Bites & Beach eğlencede fark yaratıyor
SETS Bites & Beach, Bodrum’un en güzel koylarından Türkbükü’nde özel atmosferi, lezzetli yemekleri, spesiyal sunumları ve eğlenceli müzikleri ile fark yaratıyor


Gündüz beach, akşam restoran ve gece canlı müzik performansları ile hizmet veren mekan, Bodrum’da keyif ve eğlencenin merkezi... Tatil ve eğlence denince akla gelen ilk yerlerden olan ve Türkiye’nin her bölgesinden birçok ziyaretçiyi ağırlayan Türkbükü, eşsiz denizi ve eğlence hayatı ile öne çıkıyor. Konumuyla Bodrum’un en güzel koyunda denize girme keyfi, menüsü ile yazlık lezzetlerin tadına varma ayrıcalığı yaşatan SETS Bites & Beach, misafirlerinden tam not alıyor. Gündüz denizin ve güneşin tadını çıkaran misafirler, akşam dolunay altında yemek ve canlı müzik ziyafeti yaşıyor.

Yazlık lezzetlerin tadına varın…
Konuklarına gün boyu beach hizmeti sunan mekanda, yerel lezzetler ile hazırlanan köy kahvaltısı veya yazın vazgeçilmezi ayran aşı çorbası ile güne başlayabilirsiniz. Öğle yemeğini tost, burger, pizza, makarna, ekmek arası ve salata gibi aperatif atıştırmalıklarla geçirirken, akşam yemeği için kümesten, çiftlikten ve denizden menülerini tadabilirsiniz. SETS ayrıca ev yapımı sosis, sucuk ve şarküteri tabağıyla farklı lezzet arayışında olanlar için özel bir menü sunuyor. Gün boyu enerji toplamak için panna cotta, banana split, parfe ve dondurma gibi hafif ve lezzetli tatlıları deneyebilirsiniz. Sıcak havada en çok ihtiyaç duyulan soğuk içecekler, ev yapımı limonatalar, özel kokteyller, detoks suları ve smoothieler içecek menüsünün en çok tercih edilenleri arasında. 

Adres: Göltürkbükü Mahallesi İnönü cad.No:127/A Muğla / Bodrum
Açılış saati:08:00
Kapanış saati:02:00
Telefon:0252 377 50 70


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder