22 Şubat 2021 Pazartesi

Bursa Trio Suites Hotel'in Genel Müdürü Gökhan Aktaş Oldu

TURİZMİN SESİ


Antalya ve çevresindeki otellerde hizmet veren Gökhan Aktaş Ankara Meyra Palace Hotel’de Genel Müdürlük görevini icra ediyordu. Şimdi ise, Bursa Trio Suites Hotel & Eğlence ve Yaşam Merkezi’ne Genel Müdür olarak atandı. Turizm camiasının değerli yöneticilerinden Gökhan Aktaş Antalya’da beş yıldızlı resort otellerde edindiği tecrübeler ile yöneticilik yaptıktan sonra Ankara’da şehir oteli yöneticiliği tecrübesi edindi. Şimdi ise Bursa Nilüfer‘de faaliyet gösteren Trio Suits Hotel & Eğlence ve Yaşam Merkezi’nde 21 Şubat 2021 tarihi itibari ile genel müdür olarak göreve başladı.

bursa-trio-suites-hotel-eglence-ve-yasam-merkezine-gokhan-aktas-genel-mudur-olarak-atandi.jpg

Bursa Trio Suites Hotel & Eğlence ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Gökhan Aktaş; “Sevgili dostlarım bir süre ara verdiğim mesleğime Bursa Trio Suites Hotel & Eğlence ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü olarak yeniden başlıyorum. Resort Otel ve Şehir Oteli Yöneticiliği tecrübelerime bir de Eğlence ve Yaşam Merkezi tecrübesi ekleyeceğim. Meslek hayatımda bana bu güne kadar vermiş olduğunuz desteğinize şimdi daha çok ihtiyacım var. Hepinizi en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diyerek göreve başladığını belirtti.

bursa-trio-suites-hotel-eglence-ve-yasam-merkezi-gokhan-aktas-bursa.jpg

bursa-trio-suites-hotel-eglence-ve-yasam-merkezine-gokhan-aktas-genel-mudur-olarak-atandi-001.jpg

bursa-trio-suites-hotel-eglence-ve-yasam-merkezine-gokhan-aktas-genel-mudur-olarak-atandi-002.jpg

bursa-trio-suites-hotel-eglence-ve-yasam-merkezi-gokhan-aktas-bursa-001.jpg

bursa-trio-suites-hotel-eglence-ve-yasam-merkezi-gokhan-aktas-bursa-002.jpg

Trio Yaşam Merkezi içerisinde sizlere eşsiz bir deneyim sunuyor

İstanbul – İzmir Otoyol bağlantılarının merkezinde, İDO Feribot İskelesi’ne 25 km, şehir merkezine 10 km, Uludağ Üniversitesi’ne 2 km. mesafede olan Trio Suites’e ulaşım çok kolay.Kentin en önemli sanayi bölgeleri olan; Hasanağa ve Kayapa Sanayi Bölgesi’ne 8 km, Nilüfer ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ne 12 km, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ne 26 km mesafede yer almaktadır.

WEB MEDYA - Turizmin Sesi tarafından üretilen, http://www.turizminsesi.com/ sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin sitemizin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz kullanım yapılamaz. Aksi taktirde ADA Hukuk Bürosu yetkilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder