25 Şubat 2021 Perşembe

Turlarda Yeni Trend

TURİZMİN SESİ


Yaklaşık bir yıldır operasyon hazırlıkları yapan Tatil Küpü bu sezona hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor. Pandemi döneminde dahi yatırım hızını kesmeyen birkaç acentadan biri olan Tatil Küpü yurtiçi tur organizasyonları üzerine yoğun bir çalışma yürüttü. Günübirlik turlardan Karadeniz turlarına, Gap turlarından Ege Akdeniz turlarına kadar bir çok organizasyonda erken rezervasyon satışlarına başlayan bu operatör Ankara çıkışlı turlarda bu yıl adından oldukça fazla söz ettirecek.


Kusursuz Doğu Karadeniz Turları

Operatörün ‘Hazırsanız Gidelim’ sloganı ile çıktığı bu yolda en iddialı olduğu bölgelerden biri Karadeniz bölgesi. Doğu Karadeniz turlarında geçtiğimiz sezonu %100 müşteri memnuniyeti ile sonlandıran Tatil Küpü bu yıl bölgeye daha kuvvetli bir girişe hazır. Bu sezon geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu turlara Şahinkaya Kanyonu gezisi de eklenmiş. Ayrıca bu sezon turlarını kendi özel tur otobüsleri ile yapacaklarının bilgisini de buradan paylaşalım.

Operatör bu turları Türkiye’nin 81 ilinden çıkış sağlayacak şekilde organize etmiş. Yaklaşık 20 ilden otobüslü Karadeniz turu sunarken geride kalan illere uçaklı Doğu Karadeniz turu satışa sunulmuş. Ayrıca uzunlukları açısından da iki farklı tur seçeneği bulunuyor.

Güneydoğu Turları

Güneydoğu turları için özel bir ekibi görevlendiren Tatil Küpü bölgedeki konaklama problemini çözmek için oldukça yoğun bir çaba sarf etmiş. Fiyat politikası olarak büyük tur operatörlerine kıyasla oldukça uygun Gap turları bulunuyor. Otel kalitesi ise dört yıldız olarak belirlenmiş. Bölge rehberlerinden en deneyimli profesyonel kokartlı rehberlerin bu operatör ile anlaşmalarını tamamlamışlar gibi görünüyor.

Gap turlarında da bir çok seçenek sunulmuş. Yaklaşık 22 ilden otobüsle Gap turu sunulurken diğer illere uçaklı seçenekler hazırlanmış. Uçaklı Gap turlarında standart fiyat yerine farklı bir politika izlenmiş. Her şehir için farklı fiyat sunulması için uçak bileti tur fiyatlarına dahil edilmemiş.

Günübirlik Tur Organizasyonları

Tatil Küpü günübirlik turlar ile misafirlerine ilk deneyimlerini sunmaya hazırlanıyor. Bir tanışma turu olarak değerlendirdikleri bu turlar için bir çok farklı hizmetlere imza attıklarını bildiren yönetim kadrosu bu yıl Ankara’nın bu farkı hissedeceğinde iddialı. Günübirlik tur seçeneklerini şimdilik sadece Ankara’ya sağlayan bu operatör, İstanbul çıkışlı günübirlik turlarda da İstanbul şubesinin açılması ile adından söz ettirecek gibi görünüyor. İstanbul şubesi hazırlıklarına başladıklarını da buradan haber vermiş olalım.

Günlük turlarda bu yıl Tatil Küpü nasıl bir yenilikle gelecek hep birlikte göreceğiz.

Haftasonu Turları

Haftasonu turları olarak adlandırdıkları 2 günlük turlarda Tatil Küpü Şile Ağva turları, Pamukkale Salda turları, Kapadokya turları, Batı Karadeniz turları, Abant turları, Bursa Çanakkale turları ve İstanbul turları sunuyor. Kış dönemi kayak turları arasında ise bir gece konaklamalı Uludağ turları, Ilgaz turları, Davraz turları, Erciyes turları ve Kartalkaya turları bulunuyor.

Haftasonları gezmeyi çok seven Ankaralılar için hazırlanan Ankara çıkışlı turlar ile kusursuzu hedefleyen Tatil Küpü ile Ankara farklı bir deneyime imza atacaktır. En yakın zamanda hafta sonu turlarını İstanbul’da da göreceğiz.

www.tatilkupu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder