7 Temmuz 2022 Perşembe

Radisson Collection Hotel, Bodrum’da 3 Önemli Atama

Turizm ve Otelcilik sektörünün deneyimli isimleri Ali Aytan, Yasin Çalış ve Betül Alaş Şevk, Radisson Collection Hotel, Bodrum’daki yeni görevlerine atandı


28 yılı aşkın süredir sektörde kariyerine başarıyla devam eden Ali Aytan, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un yeni Genel Müdürü oldu. Ön Büro Müdürü, Operasyon Yöneticisi gibi çeşitli kademelerde görev alan Aytan, aynı zamanda Türkiye’de ve Riyahd’da açılış oteli ve Genel Müdürlük konusunda tecrübeli bir yönetici. Radisson Otelleri bünyesindeki geçmişiyle markayı ve markanın kültürünü yakından tanıyan başarılı yönetici, otelcilik deneyimini Radisson Collection Hotel, Bodrum’da aktarmaya devam edecek.

Güçlü geçmişiyle dikkat çeken Yasin Çalış otelin Executive Chef’i olarak göreve geldi. Çalış, daha önce Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Six Senses Kaplankaya, Yas Hotel Abu Dhabi ve Palm Beach Hotel gibi birçok lüks segment otelde sorumluluklar üstlendi. Deneyimli şef, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un iddialı restoranlarında, yenilenen konseptlerle ve menülerle beraber misafirlere zengin alternatiflerle dolu lezzet deneyimi yaşatacak.

Betül Alaş Şevk ise Satış ve Pazarlama Direktörü olarak Bodrum’un gözde otellerinden Radisson Collection Hotel, Bodrum’da yeni pozisyonuna başladı. Şevk, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’daki 11 yıllık lüks otel tecrübesiyle lüks otelcilik ve satış konusunda son derece bilgi ve deneyim sahibi bir isim.

Radisson Collection Hotel, Bodrum, Bodrum'un muhteşem Aspat Koyu'nda yer alan, büyüleyici sahil şeridi, yerel restoranlara ve şehir merkezine yakın konumuyla her yıl çok fazla misafir ağırlıyor. Deniz manzaralı balkon veya teras seçeneklerine sahip 80 oda ve süit, açık ve kapalı havuzları, spa ve fitness merkezi, toplantı ve etkinlik tesisleriyle misafirlerine yüksek kalitede hizmet veriyor. Otel ayrıca yenilenen restoranları BARranco ve Cafe Haven ile İtalyan ve Ege mutfağından deniz mahsullerine, geleneksel Türk yemeklerinden mezelere birçok lezzeti deniz manzarasına karşı deneyimli şefler eşliğinde sunuyor. Hizmet standartlarında ‘’Evet! Yapabilirim.’’ felsefesiyle hareket ederek Radisson Collection Hotel, Bodrum, 12 ay hizmet veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder