1 Eylül 2022 Perşembe

Mahmut Akkaya, Serap Arslan’la dünya evine girdi

Ahmet Akkaya'nın oğlu Mahmut Akkaya, Serap Arslan’la  dünya evine girdi
Dün akşam Akkaya Prodüksiyon sahibi Turizmci  Ahmet Akkaya'nın oğlu Mahmut Akkaya Serap Arslan ile  dünya evine girdi. İstanbul'un önde gelen Protokol üyeleri iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli Mahmut Akkaya ile Serap Arslan’ın düğün törenine katıldı. Siyasi ve sanat dünyasından ünlü isimleri tek tek tebriklerini iletti. 


Konuklardan Ozan Orhon yeni çiftlere sürpriz yaparak sahnede  eğlenceli dakikalar yaşattı. İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin olmak üzere bir çok siyasi ismin telgraf ve çelenkleri dikkat çekti.



Düğün törenine katılan misafirlerini kapıda karşılayan Ahmet Akkaya tüm misafirler ile ilgilenerek hoşgeldiniz diyerek tören alanına aldı. Böylesine mutlu bir günde kendilerini yalnız bırakmayarak çok değerli vakitlerini bu özel geceye ayıran tüm konuklara teşekkür eden Ahmet Akkaya,  ailemizin bu özel gününde dostlarımızı yanımızda görmek bizleri çok mutlu etti dedi. Ünlü oyuncu Levent Taşçı'nın temsili kıymış olduğu nikahta eğlenceli anlar yaşandı.


Düğün töreninde başta gelin ve damat olmak üzere tüm konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlenirken, genç çiftlerin mutluluğu yüzlerinden eksik olmadı. 


Düğün sahipleri ve davetliler ilerleyen saatlere  kadar açık havada eğlenip kır düğününün tadını çıkardılar. Düğün törenine katılan misafirlere Ahmet Akkaya tarafından  Adıyaman çiğ köftesi ikram edildi. Bu mutlu gününde turizminsesi.com ailesi olarak Akkaya ailesine mutluluklar dileriz. 



Bu mutlu gününde turizminsesi.com ailesi olarak Akkaya ailesine mutluluklar dileriz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder