19 Ocak 2014 Pazar

BRASS’TA BU AYIN MEYVESİ AYVA


Martı Istanbul Hotel’in büyük beğeni alan şık ve seçkin restoranı BRASS Restaurant & Bar’da her ay farklı bir meyve ile hazırlanan özel tatlar lezzet tutkunları ile buluşmaya devam ediyor.Mandalinali lezzetlerin ardından, kış aylarının besin yönünden en zengin meyvelerinden ayva ile Martı Istanbul Hotel’in executive şefi Eyüp Sabri Yunusoğlu tarafından Ocak ayına özel olarak hazırlanan “Ayvalı Tatlar” menüsünde; çıtır pastırma veya gravyer topları ile servis edilen buğdaylı ve kişnişli ayva salatasından, ayva beğendi üzerinde nar ekşili kuzu yahnisine, limonlu ayva sosu ile hazırlanan ızgara lagos filetosundan, bresaola, parmesan, roka yaprakları ve balsamikte karamelize edilmiş ayva dilimlerine kadar birbirinden özel lezzetler yer alıyor.


Bu ayın özel menüsündeki ziyafeti böğürtlen sorbesi eşliğindeki kaymaklı ayva terini tamamlıyor.
BRASS Restaurant&Bar, dünya mutfaklarını lüks bir sadelik çerçevesinde sunduğu seçkin menüsü, şık detaylarla bezenmiş dekorasyonu ve yemyeşil bir doğada hissi veren bahçesi ile İstanbul’un merkezi Taksim’de lezzet severleri ağırlamaya devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder