SAİT EFENDİ RESTAURANTLAR YIL SONUNA KADAR 40 ŞUBE OLACAK!
Cevahir, Profilo, Vialand ve Viaport, alışveriş merkezlerinde yer alan Sait Efendi Restaurant’lara, Esentepe ve Mall of İstanbul şubelerini de ekleyen BVS Group, tüm şubeler için merkezi imalatın gerçekleştiği ‘Lezzet Üretim Merkezi’ni de geçtiğimiz günlerde faaliyete soktu.
Alibeyköy’de bulunan günlük 5 ton et işleme kapasiteli merkezi mutfağa karkas olarak gelen et, Türkiye’nin en usta kasap ve aşçıları tarafından işlenerek kebap çeşitleri olarak pişirilmeye hazır hale getiriliyor. Ve soğuk zincirlerle şubelere sevk ediliyor. Böylelikle tüm şubelerde, misafirlere aynı lezzet ve standart sunulmuş oluyor. HACCP Hijyen Belgesi, ISO 22000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 2001 Gıda Güvenliği Belgesi’ne sahip olan Sait Efendi’ler, hem kurum bünyesindeki gıda teknikerleri hem de anlaşmalı olduğu kalite kontrol ve hijyen danışmanlık şirketleri tarafından denetleniyor.
www.saitefendi.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder