1 Mayıs 2014 Perşembe

Pera Palace Hotel Jumeirah Agatha Restaurant’a bahar geldi


19. yüzyılda Orient Express’in geçtiği güzergâhtan esinlenerek oluşturduğu menüsüyle İstanbul lezzet hayatında fark yaratan Agatha Restaurant bahara hazır. Fransız, İtalyan ve Türk mutfaklarının sentezini sunan Pera Palace Hotel Jumirah’ın ana restorani Agatha’da Executive Şef Arif Kemal Doğan’ın a’la carte menüye ek olarak hazırladığı “Bahar Menüsü”nde kuşkonmaz ve mantar’ın lezzetli uyumları ile hazırlanan yemekler ön planda.

Trüf köpüğü ve mantarlı baklava çubuğu ile hazırlanan “Beyaz Kuşkonmaz Çorbası”, kuşkonmaz risotto ile servis edilen dağ mantarları ile doldurulmuş “Körpe Kalamar”, tereyağlı kuşkonmaz ve morel mantarı ile servis edilen “Dana Filetosu ve Yanağı” şimdiden mevsiminin favorileri olmaya aday.


Bilgi ve Rezervasyon için 0212 377 40 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder