14 Haziran 2015 Pazar

Sheraton Adana, bereket ve huzur ayı olan Ramazana özel leziz menüsünü misafirleriyle buluşturuyor

Otel Osmanlı ve Anadolu mutfağının geleneksel tatlarını eşsiz menüsünde bir araya getiriyor. Sheraton Adana, bu yıl Ramazan sofrasını sıcacık pideleri, lezzetli iftariyelikleri, dumanı tüten leziz çorbaları, birbirinden lezzetli ana yemekleri, zeytinyağlıları ve çeşit çeşit börek ve pide çeşitleriyle misafirleri için özel olarak hazırladı. Yemeğin ardından servis edilen tatlılar ise hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. Sheraton Adana Executive Şefi Sedat Köseoğlu tarafından hazırlanan Ramazan lezzetleri haftanın her günü farklı tatlardan ve alternatiflerden oluşuyor.


Sheraton Adana’nın Ramazan sofralarında; Humus, Cacık, Babagannuş, İmam Bayıldı, Yaprak ve Patlıcan Sarma, Enginar, Çerkez Tavuğu, Muammara,  Acılı Ezme, Kısır, Mercimekli Köfte, Şakşuka, Izgara Sebzeler, Ispanak Tarator gibi lezzetler başlangıçlar arasında yer alıyor. Her damak tadına uygun domates ve mercimek çorbaları da menülerde yer alıyor. Ana yemek seçeneklerinde sunulan, et ve tavuk Türk mutfağından lezzetler ile birleşiyor. Kuzu Tandır, Orman Kebabı, Çoban Kavurma ana yemeklerden bazıları…


Ramazan coşkusunu açık büfe lezzetleriyle yaşamak isteyenlere alternatif yaratan Sheraton Adana, ev yemekleri köşesinde Ispanaklı Somosa böreği, İçli Köfte, Kayseri Mantısı, Kuzu etli bamya, Güveç, açık büfede et döner seçeneğini beğenilere sunuyor.

Geleneksel tatlılar arasında ise Gül kokulu Güllaç, Fıstıklı İrmik tatlısı, Baklava, Kabak Tatlısı, Şekerpare, Kazandibi, Lokma, Revani, Sütlaç ve Mevsim meyveleri gibi seçenekler yer alıyor.

Sheraton Adana’da sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenlere La Spezia Restaurant’ta kişi başı 85 TL’ye zengin bir sofra sunuluyor. Limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de menüye dâhil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder