28 Şubat 2017 Salı

Radisson Blu Residence, İstanbul Batışehir açıldı

İstanbul’da İlk Radısson Blu Rezidansı açıldı
Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu’nun Türkiye’deki ilk rezidansı Radisson Blu Residence, İstanbul Batışehir açıldı. Farklı büyüklüklerde daire seçeneklerine sahip rezidans, şehrin yükselen semtlerinden Bağcılar’da hayatı kolaylaştıran hizmetler sunuyor.

Ofis, dükkan, konut, otel ve rezidanstan oluşan Batışehir Projesi içinde yer alan Radisson Blu Residence, İstanbul Batışehir’in 171 ferah dairesinde, çağdaş mimari ve 5 yıldızlı hizmet bir arada sunuluyor. Misafirler için 13 stüdyo, 36 bir-odalı, 77 iki-odalı ve 45 üç-odalı daire seçeneği bulunuyor. Konforun yüksek standartlarda sunulduğu dairelerin tamamında banyo, mutfak ve ebeveyn odası yer alıyor. Aynı zamanda tüm dairelerde Batışehir’İn ya da şehrin muhteşem manzarasının keyfini çıkarma imkanı sunan balkon veya teras bulunuyor. 

Rezidor Hotel Group Ortadoğu ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Mark Willis, “Türkiye’deki ilk Radisson Blu imzalı rezidansımızı açmaktan ve iki dünyanın birleştiği, Istanbul gibi ikonik bir şehirde portfolyomuzu genişletmekten mutluluk duyuyorum. Radisson Blu Rezidans, finans merkezinin ve tarihi yarımadanın yakınındaki konumuyla, hem iş amaçlı seyahat edenlerin hem de özel dairede uluslararası üst-orta segment otel konforunu uzun dönem yaşamak isteyen ailelerin ilgi odağı olacak” dedi. 

Hem havalimanına hem şehir merkezine yakın
Atatürk Havalimanı’na yalnızca 9 km uzaklıkta yer alan rezidans, TEM’in hemen yanı başında bulunuyor. Alışveriş merkezlerine ve tarihi yarımadaya yakınlığı ise şehirde kısa dönem konaklayacak misafirlerin ilgisini çekiyor.Super Breakfast ile başlayan gün, Lounge Café & Bar’da huzurlu bir akşamla son buluyor.Güne, Larder Restoran’daki Radisson Blu imzalı Super Breakfast kahvaltı büfesiyle başlayan misafirler, akşam saatlerinde Türkiye’den ve dünyadan lezzetlerin sunulduğu a la carte menü ya da açık büfenin tadını çıkarabiliyor. Rezidansın Lounge Café & Bar’ı ise misafirlerine çağdaş ve huzurlu bir alan sunarak, bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Gün ışığıyla aydınlatılan bar, modern ve stil sahibi tasarımıyla, misafirlerini rahatlamaya ve şehrin ritmini tutmaya çağırıyor.

Mezzanine katında yer alan 5 toplantı salonu, muhteşem tasarımı ve sunduğu hizmetlerle kusursuz toplantıların yeni adresi oluyor. Tamamı gün ışığı alan salonlarda, en etkili toplantıların yapılması için son teknolojiyle donatılmış ekipmanlar ile modern ve dinamik bir tasarım sunuluyor. 600 metrekarelik geniş bir alanda hizmet veren Spa, Radisson Blu otellerinin vazgeçilmezi huzur ve sağlık deneyimini de beraberinde getiriyor. Geniş Spa alanı, misafirlerine 3 masaj odası, son teknolojiyle donatılmış fitness salonu, sauna, jakuzi, buhar banyosu ve dinlenme alanlarıyla konfor sunuyor. Radisson Blu Residence, Istanbul Batışehir’in Otel Müdürü Hakan Alakuş, “Batışehir’deki projemizle, İstanbul’daki misafirperverlik deneyimine yeni bir soluk getiriyoruz. Yüksek standartlı daireler, birinci sınıf imkanlar ve muhteşem konumun bir araya gelmesiyle orta ve uzun süreli konaklayacak misafirlerimiz için en iyi fırsatları sunuyoruz. Radisson Blu Rezidansı ailesi olarak kapılarımızı tüm dünyaya açmaktan ve en iyi ‘Yes I Can’ hizmetini sunmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. 800 bin metrekare alana yayılmış Batışehir Projesi’nde rezidans, otel, ofis, eğitim alanları, sokak alışverişi, spor merkezleri ve 100 bin metrekarenin üzerinde yeşil alan bulunuyor. Mimarlığını Bünyamin Derman’ın yaptığı Batışehir Projesi, bittiğinde 15,000 kişiye ev sahipliği yapacak. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder