Ege'nin en güzel mavi bayraklı koylarına sahip olmasının yanı sıra özel restoranlarıyla da yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez adresi olan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un mutfağı Executive Şef Orhan Demirok’a teslim edildi. Akdeniz, Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarında uzman olan Demirok, tesisin Asya’dan Meksika’ya, İtalya’dan Osmanlı’ya kadar farklı lezzetleri sunan tüm restoranlarını yönetecek.
Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un Executive Şef’i Orhan Demirok oldu. Otelin tüm yeme-içme organizasyonunu yönetmek üzere atanan Orhan Demirok, farklı mutfaklardan örnekler sunan 18 restorandan sorumlu olacak. Yirmi yıllık meslek hayatında pek çok 5 yıldızlı otel ve restoranda görev yapan Şef Orhan Demirok, Türk ve dünya mutfağından örnekleri kendi reçeteleriyle harmanlayarak Hapimag Sea Garden Resort misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak. Mutfağı en büyük tutkusu olarak tanımlayan Şef Orhan Demirok, konuklarına benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatmak konusunda son derece iddialı. Kariyerinde yurt içi ve yurt dışında gastronomi alanında birçok etkinliğe katılarak eğitimine sürekli devam eden Demirok, özellikle Akdeniz, Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarında uzman.
Orhan DEMİROK Kimdir?
1977, Bolu doğumlu olan Orhan Demirok, meslek hayatına 1996 yılında Antalya’da tatil köylerinin mutfağında çalışarak başladı. Daha sonra kendini dünya mutfaklarında da geliştirmek isteyen ve İstanbul’a transfer olan Demirok, 2001-2003 yılları arasında Çırağan Sarayı’nda çalıştı. Ardından 6 yıl Mövenpick Hotel’de restaurant, banquet ve outside catering hizmetleri verdi ve bazılarında sorumlu şef olarak görev yaptı. 2008 yılında Four Seasons Hotel Bosphorus’a transfer oldu. Birçok ünlü ve yabancı şefle birlikte önemli davetlere imza attı. 2011-2016 yıllarında ise, müze otel statüsünde türünün nadide örneklerinden olan Pera Palace Hotel Jumeirah’da Executive Sous Şef olarak görev aldı. Çok sayıda akademik sertifikası da bulunan Demirok, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder