21 Ağustos 2017 Pazartesi

Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Hotel açıldı

İstanbul Anadolu yakasının  en yenisi Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Hotel açıldı. Tuzla bölgesine istihdam imkanı yaratan Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Hotel  İstanbul’un Anadolu yakası Pendik sınırları içerisinde açıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı ve Pendik Tren Garına yakın olması ile iş, toplantı ve tatil amaçlı konaklamalarınız için ideal bir seçenek oluşturuyor. Troyka Turizm ve Otelcilik ve İnşaat A.Ş. tarafından işletilen Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Hotel,  2 restaurant, 1 bar, 9 toplantı salonu ve 290 misafirin rahatça konaklayabileceği 140 odası ile bölgeye hareket ve farklılık katmayı hedefliyor. Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Hotel , Tuzla'da yer almasının, Anadolu yakasının hızla gelişmekte olan iş ve yaşan destinasyonlarından olurken Sabiha Gökçen Havalimanı ve çevresine yakın olması nedeniyle ise tercih edilen yıldızlı oteller arasına girdi.

Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Genel Müdürü  Murat Yetişgen; Holiday Inn, Dünya genelinde  774 Milyon Euro’luk yatırımı ile 3400’den fazla otel ve 430.000 oda ile konukseverlilik tarihinin en büyük  buluşmasını gerçekleştirmektedir.  Bu buluşma konuklarımızın Dünya genelinde aynı hizmeti ve deneyimi yaşaması anlamına gelmektedir. 60. Yıl dönümünü kutlayan ve Dünya çapında her yıl 100 milyon  misafirin konakladığı Holiday Inn güvenilir bir markalar arasındadır.  Bu nedenle, Holiday Inn Istanbul  Tuzla Bay Hotel bölgeye yeni bir nefes getirecek.  Holiday Inn Istanbul  Tuzla Bay Hotel’de konaklayan misafirlerimize sıcak bir karşılama ve keyifli bir konaklamayı garanti ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder