25 Mayıs 2018 Cuma

Bayram Tatilinde Seyahat Biletinizi Uyguna Getirin

Ramazan Bayramı’nda tatil planları yapanlar uygun bilet bulmak için şimdiden harekete geçti.Biletall CEO’su Yaşar Çelik, tatil biletlerinin küçük tüyolarla uygun hale getirmenin mümkün olduğunu vurguladı.Son güne bırakılan seyahat planlarında değil ucuza, bilet bulmanın bile zor olduğunun altını çizen Biletall CEO’su Yaşar Çelik, tatil biletlerinin küçük tüyolarla uygun hale getirmenin mümkün olduğunu vurguladı

Çelik, “ Tatil için en önemli sorunlardan biri ucuza seyahat bileti. Biletall.com’da yer alan ortak arama özelliği ile otobüs,uçak ve tren seferlerini tek bir ekranda görüntüleyip, sefere ait fiyatları, saatleri, firmaları, yolculuk sürelerini ve çok daha fazla özelliği karşılaştırıp en ucuz bileti almanızı sağlıyor.  Unutmayın uçak biletlerinde hafta içi seyahat etmek hafa sonu seyahat etmekten daha avantajlı. Sabah uçuşu yerine akşam uçuşunu tercih daha uygun fiyatlara bilet bulabilirsiniz’’ dedi.

Mübarek Ramazan ayının daha ilk günlerinde şimdiden bayrama yönelik tatil planları yapılmaya başlandı. Ancak özellikle bayram, yılbaşı, resmi tatiller ve yaz dönemlerinde bilet fiyatları oldukça pahalı oluyor. Online seyahat markası Biletall.com CEO’su Yaşar Çelik ise uygun fiyatlı bilet bulmanın püf noktalarını paylaştı. Çelik, “ Erken rezervasyon çok önemli. Bunun yanında kampanyaları takip etmekte fayda sağlıyor. Biletall olarak bilet kampanyaları sayfamızda aktif kampanyalarımız mevcut oluyor. Bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca Biletall bültenine kayıt olarak da kampanyalardan sürekli haberdar olabilirsiniz. Kullanıcılarımıza en uygun fiyatlarla “muhteşem bir seyahat” yaşatmayı amaçlayarak, en seçkin otobüs firmaları ile çalışmaktayız. İstediğiniz otobüs seferini sıraladığınızda, gitmek istediğiniz rotaya ait hava durumundan, aynı hattaki uçak bileti fiyatlarının ne kadar olduğunun bilgisini de veriyoruz “dedi.

Cuma Günü Uçak Bileti Almayın
Cuma günleri uçak bileti almaktan kaçınılması gerektiğini söyleyen Yaşar Çelik  şunları ekledi: “2017’de en pahalı yurt içi uçak bileti Cuma günleri satıldı. Pazar sabah saatleri ise ucuz uçak bileti bulmak için en ideal gün. Seyahatiniz esnek ise hafta içi salı gününe bilet almak, size ucuz bir yolculuk yapmanız için iyi bir fırsat sunar. 2017 yılı verilerine göre en pahalı yurt dışı uçak bileti Perşembe günü satılırken, en ucuz yurt dışı uçak bileti ise Pazar günü satıldı.’’  

Yurtdışı Biletini 03.00-04.00 Arası Alın
Tatil planının son güne bırakılmasının çok kötü bir tercih olacağını söyleyen biletall.com CEO’su Yaşar Çelik, bu tercihin hem bütçe hem de seyahat  açışından sıkıntı çıkaracağının altını çizdi. Zamanlamanın çok önemli olduğunu vurgulayan Çelik, günlerin hatta saatlerin bile fiyatları etkilediğini söyledi. Çelik sözlerine şöyle devam etti:  “Doğru plan ile fiyat ve tatil açışından güzel bir tatil yapabilirsiniz.  Bayram ve tatillerde biletler hızlıca tükeniyor. Bu yüzden özellikle uzun tarihli bayram/resmi tatillerde biletinizi günler öncesinden almanız gerekiyor. 2017 yılında yurtiçi uçuşlarında en uygun bilet 23.00 ile 00.00 arasında, yurtdışı uçuşlarında ise en ucuz bilet 03.00 ile 04.00 arasında satıldı.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder