20 Mayıs 2018 Pazar

Visa, Bidroom ile üç yıllık bir ortaklık yaptı

Avrupa Visa kart sahipleri, Bidroom'a ücretsiz giriş ile otel rezervasyonlarında tasarruf sağlayacaklar. Üyeliğe dayalı bir otel rezervasyon platformu olan Bidroom ile ortaklık yapan Visa, Avrupa Visa kart sahiplerine altı ay ücretsiz erişim imkanı sunuyor. Visa bugün, otel rezervasyon sistemi  Bidroom ile üç yıllık bir ortaklık yaptığını duyurdu. Bu ortaklık, tüm Avrupa Visa Kart sahiplerine (1) üyeliğe dayalı platforma, altı ay süresince ücretsiz erişim imkanı sağlayacaktır. 

AB'de, internet kullanıcılarının neredeyse yarısı (% 49) internet üzerinden tatil konaklama ya da seyahat rezervasyonu yapmıştır (Eurostat) Sadece 2017 yılında, İngiltere'de yaşayanların % 83'ü tatillerini yapmak için bu yöntemi kullanmıştır (ABTA Holiday Habits Report 2017) . Giderek daha fazla sayıda tüketici seyahat etmek için online seyahat acentelerine yönelirken, Bidroom daha uygun fiyatlı otel bulma konusunda online alternatif bir yöntem sunuyor. Platform, özel rezervasyon kanalı ile % 0 komisyonlu doğrudan rezervasyon sağlamaktadır. Buna karşılık Bidroom, otellerden  belli başlı otel rezervasyon platformlarında belirtilen fiyatlara kıyasla üyelerine  % 5 ile % 25 arasında indirim sağlamasını istemektedir. Avrupa Visa Kart sahipleri, dünya çapında 120.000 otel ve apartmana ulaşmalarına olanak sağlayacak olan   visa.bidroom.com 'a kayıt olarak üyeliğe dayalı rezervasyon platformuna altı ay boyunca ücretsiz giriş yapabileceklerdir.  Altı aylık deneme süresinden sonra, yıllık üyelik ücreti Avrupa Visa kart sahipleri için  indirimli fiyattan sunulmaktadır (24,50 GBP / 29,50 EURO).

Avrupa Visa  Ürünler ve Çözümler Kıdemli Başkan Yardımcısı Mike Lemberger,
“Küresel seyahat iştahı büyümeye devam ederken, kart sahiplerimiz için seyahat etmeyi daha kolay ve daha faydalı hale getirmek için her zaman yeni yollar arıyoruz. İster iş ister tatil, ister arkadaşlarınızı ve ailenizi ziyaret amaçlı olsun, tüm Avrupa Visa kart sahiplerine bu alternatif otel rezervasyon platformuna erişim imkanı sunmaktan heyecan duyuyoruz ”dedi. 

Avrupa Visa sahiplerine sunulan Bidroom teklifi, dijital katılım sürecini basitleştirmek için Visa API'lerini (Aplication Pogragramming Interface) kullanarak Visa Developer Platformu https://developer.visa.com tarafından desteklenmektedir. Avrupa Visa kart sahipleri altı aylık ücretsiz deneme sürecine kaydolmak için visa.bidroom.com'a Visa kart numaralarını kolaylıkla girmek suretiyle  uygunluklarını doğrulatabilirler ve  uygun kart sahipleri hemen kayıt aşamasına geçebilirler. 

Bidroom.com CEO'su Michael Ros “ Gururluyuz ki Visa dünya çapında seyahat severleri,  onları platformumuzu kullanmaya davet etmek suretiyle desteklemeye kararlıdır.  Bu, hatta  turizm sektörü için başka bir kazançtır. Rezervasyon ücretlerini kaldırma stratejimiz sadece seyahatleri daha uygun hale getirmekle kalmayıp aynı zamanda,bu yöntemle geliri artacak olan otelcilerin yeniden müşteri memnuniyeti odaklı olmalarını sağlayacaktır ” demektedir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder