10 Eylül 2018 Pazartesi

Mandarin Oriental, Bodrum’un “Bir Gece Daha” Teklifiyle Sonbaharın Tadını çıkarın

Dipsiz mavi bir gökyüzü, kutsal zeytin ağaçları, güneşin sonsuz aydınlığı ve dalgaların huzurlu sesi. Yaz sezonu sona ererken kış aylarının yoğun temposuna tüm duyularınıza hitap eden bir tatil ile hazırlanmaya ne dersiniz? Bodrum Yarımadası’nın koylarından belki de en büyüleyicisi Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum 1 Eylül-31 Ekim tarihleri arasındaki üç gecelik rezervasyonlarınızda üçüncü gecenin ücretsiz olduğu “Bir Gece Daha” teklifiyle sizi, Bodrum’da keyifli bir sonbahar tatiline davet ediyor. 

Ege’nin incisi Bodrum’da 2014 yılından bu yana hizmet veren Mandarin Oriental, Bodrum 2018 yaz sonrası dönemindeki eşsiz teklifiyle sizi kışa hazırlamakla kalmayıp, Bodrum’da huzurun mevsimi ‘sarı yaz’ günlerini deneyimlemeniz için büyülü bir ortam sunuyor. Yaz sonrası dönemde 29 Ekim tarihinin Pazartesi’ye denk gelmesi de uzun hafta sonu planlarınız için paha biçilmez bir fırsat tanıyor. Mandarin Oriental, Bodrum’un sunduğu “Bir Gece Daha” avantajıyla bu uzun hafta sonlarında şehir hayatından uzaklaşıp kendinizi Ege’nin doğal güzelliğine bırakarak huzurun ruhunuzu ele geçirmesine izin verebilirsiniz. 

Avantajlı dönem, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmayıp damak zevkinize de hitap ediyor. Avantajlı konaklama paketiyle resort bünyesinde bulunan Sofra Restoran’da iki kişilik günlük kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz. Her anın keyfe dönüştüğü, her duyunuza hitap ederek tutkularınızı canlandıracak bir tatil için doğru adres Mandarin Oriental, Bodrum! Siz de bu sihirli tecrübeyi yaşayarak Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın "Bodrum'da" şiirinin son dizesinde bahsettiği, akıllarını hep Bodrum'da bırakıp gidenlerden biri olmak için “Bir Gece Daha” teklifini kaçırmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder