14 Mayıs 2021 Cuma

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Bu Yaz Hilton Dalaman’dayız

Bir yıldır ertelediğimiz yaşamı Hilton Dalaman ile yeniden yakalıyoruz. Doğa, spor, müzik, jazz, dans, iyi yaşam, gastronomi ilgi alanımıza göre her konuda atölye çalışmaları, söyleşiler ve etkinlikler ile dolu hafta sonları Hilton Dalaman Sarıgerme’de başlıyor.



Her hafta sonu farklı konseptlerle hazırlanan programlar kalbinizi fethedecek. İster gastronomi tutkunu ister caz sevdalısı olun. Spor benim vazgeçilmezim deyin dans etmezsem tatile doyulmaz deyin. Hiç farketmez… Bu yaz eğlenceye, dolu dolu yaşamaya var mısınız? Akdeniz ve Ege’yi buluşturan enfes doğası ve kusursuz konforu ile Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da tatiliniz eşsiz bir deneyime dönüşüyor. 650 metre uzunluğundaki özel kum plaj, gün boyunca özel servis almak isteyen misafirler için tasarlanmış sahil Gazebo evleri, açık büfenin yanısıra sakin bir yemek isteyenler için iddialı lezzetleri ile 7 farklı a’la carte restoran, aquapark, tenis kortları, çocuk kulübü, mini çiftlik, 6000 m2 alana yayılan spa ile unutulmaz bir tatil Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da sizleri bekliyor. 



Escape from the city : 20-23 Mayıs
Zeynep Özyılmazel ile caz müziğe doyacağınız, Saffet Emre Tonguç’tan Göbeklitepe’nin gizemlerini dinleyip Serda Büyükkoyuncu ile mitoloji sohbetleri yapacağınız, Hintli şeften Hint Yemeklerinin püf noktalarını öğreneceğiniz keyifli bir şehirden kaçış hikayesi… Unutmadan bu hafta Can Balta, Murathan Özbek, Anatolian Sessions gibi daha birçok canlı müzik ve DJ performansları ile sunset ve happy hour etkinliklerinin olacağını da ekleyelim. 




Mac Fun & Sport Weekend : 27-30 Mayıs
Bu hafta sonu spor dünyasının farklı renklerinin buluşma noktası olacak… Türkiye’nin en büyük zincir spor markası Mac ile oluşturulan etkinlikler arasında neler yok ki; koşu ve yüzme yarışı, Cross fit Champs, 3x3 Street Basketbol, Bisiklet Kampı, Zumba, Mac Master Trainer ile söyleşiler, Fit Kitchen Workshopu… UEFA kupa maçı ve Euroleague Maçları Yayını da dev ekranlarda… Müziksiz de olmaz DJ Hakan Küfündür & Mansur Ark, David Şaboy da bu hafta sonu bizlerle…


Gastrojazz Weekend : 3-6 Haziran
Jazz ile gastronomiyi sentezleyen müzik ve yemek workshopları bu haftaya damgasını vuruyor. Ahmet Güzelyağdöken ile Yiğit Mirzaoğlu’nun Gastro-Jazz üzerine keyifli sohbetleri, Ahmet Güzelyağdöken ile Hazer Amani’nin gastronomi üzerine sohbetleri ve workshopları, Cem Yılmaz ve Damla Uğurlutürk’ün UEFA Maçları ve Formula 1 üzerine söyleşisi ve daha birçok konsepte uygun canlı müzik ve dj performansı yine Hilton Dalaman’da…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder