12 Mayıs 2021 Çarşamba

Hilton Grubu Bodrum Otelleri’nde İki Yeni Atama!

Hilton Grubu’na ait Bodrum’da bulunan  Susona Bodrum,  LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinde iki yeni atama gerçekleşti. 


Hilton Grubu’nun Bodrum’da bulunan Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinde gerçekleşen atamalarla; Melis Akgün Satış Direktörü, Tuğçe Sürenkök ise Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak göreve başladı.



Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, yeni atamalarla ekiplerini 2021 yazı için daha da güçlendirdi. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra Fransa'da bulunan Chambéry Université de Savoie'de Turizm eğitimi alan Melis Akgün ve İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü Turizm İşletmeciliği Fakültesi'nde lisans eğitimi alan Tuğçe Sürenkök yeni görevlerine başladı.

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista Satış Direktörü Melis Akgün kimdir? 

Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamladıktan sonra Fransa'da Chambéry Université de Savoie'de Turizm eğitimi alan Melis Akgün kariyerine İstanbul’da başladı. Hilton Grubu’nun İstanbul’da bulunan Conrad Istanbul Bosphorus, Hilton Istanbul Bosphorus ve Hilton Parksa'nın satış departmanlarında farklı görevler üstlendi. Daha sonra Hilton İzmir’e Satış Direktörü olarak atanan Melis Akgün ayrıca, genel satış girişimlerinin planlanmasından ve yönlendirilmesinden sorumlu oldu. Turizm sektöründe 14 yıllık tecrübeye sahip olan Akgün, iyi yemek yemekten, seyahat etmekten ve sualtı dalışından hoşlanmaktadır.

Susona Bodrum,  LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista Pazarlama ve İletişim Müdürü Tuğçe Sürenkök kimdir?

İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü Turizm İşletmeciliği Fakültesi'nde lisans eğitimini aldıktan sonra Türkiye’deki uluslararası otel zincirlerinde çeşitli görevler üstlenen Tuğçe Sürenkök, Mart 2021 tarihinden itibaren Susona Bodrum,  LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Seyahat etmeyi, iyi yemek ve iyi müziği seven Sürenkök ayrıca, modern ve görsel sanatlarla ilgileniyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder