6 Temmuz 2021 Salı

Canon Elçisi Onur Çam Eşliğinde Yelken Yarışları Ölümsüzleşti

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Hareket Halinde Fotoğraf yarışması sonucunda kazanan kişiyi Canon Elçisi Onur Çam ile buluşturup, Kalamış Yelken Kulübü Kupası Yarışını fotoğraflamasına olanak tanıyarak eşsiz bir deneyim yaşattı.


Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, üstün teknolojiye sahip ürünlerinin yanı sıra hayata geçirdiği birbirinden keyifli projelerle Türkiye’de fotoğrafı ve fotoğrafçıları desteklemeye devam ediyor. 
Bu kapsam da Canon marka elçisi profesyonel spor ve su altı fotoğrafçısı Onur Çam öncülüğünde bir spor fotoğrafları yarışması düzenledi. 400’den fazla fotoğrafçının katıldığı yarışmada, fotoğrafçılar portfolyolarındaki en iyi hareket halinde çektikleri fotoğrafları #canontrxonurcam etiketiyle Instagram hesaplarında sergiledi.  Yarışmanın kazananı İhsan İlze oldu. 


İlze bu kapsamda Canon marka elçisi Onur Çam eşliğinde Canon kamera ve lenslerle Türkiye Yelken Federasyonu Sportsboat Trofesi Kalamış Yelken Kulübü Kupası yarışını görüntülemeye hak kazandı. Birbirinden güzel anlara sahne olan yelken yarışları aynı zamanda spor fotoğrafçılığının gelişmesi ve yaygınlaşması için bir fırsata dönüştü. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder