10 Temmuz 2021 Cumartesi

EMAAR SQUARE MALL’UN RENKLİ ATMOSFERİNDE DÜNYA MÜZİKLERİ EŞLİĞİNDE LEZZET ŞÖLENİ…

Geniş ve ferah açık hava alanlarıyla öne çıkan Emaar Square Mall, teras alanında beş ülkenin canlı müzik performansları eşliğinde her zevke uygun restoranlarında eğlence ve gastronomiyi bir arada sunuyor…



Ferah açık hava alanları, geniş meydanları ve restoranları ile öne çıkan Emaar Square Mall; haftanın iki günü moda ile orta meydan ve teras alanında sergilenen Latin, Küba, İspanya, Balkan ve Arjantin müzikleri canlı performansları eşliğinde keyifli rahat bir ortamda leziz yemeklerin, açık havanın, alışverişin tadını eğlenceli bir ortamda çıkarmak isteyen konuklarını bekliyor. Gastronomi, alışveriş ve eğlencenin Anadolu yakasındaki bir numaralı adresi Emaar Square Mall; ağustos ayı ortasına kadar sürecek dünya müzikleri canlı performansları ile Türkiye’den ve dünyadan ziyaretçilerine unutmayacakları, sıra dışı anlar yaşatmayı hedefliyor. Yenilenen dekorasyonu ile Emaar Orta Meydan, hafta sonları dünya müziklerinden canlı performansları dinleme ve hafta içi dostlarla açık havada keyifli vakit geçirme imkânı sunarken, her zevke hitap eden muhteşem lezzetlerdeki geniş restoran seçkisi ile Emaar Square Mall, konuklarına eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.

Emaar Square Mall alışveriş için gelen konuklarına sunduğu “Teras Kampanyası” ile teras restoranlarında kullanabilecekleri 50 TL hediye kuponu vererek eşsiz lezzetler ile buluşturuyor. Alışveriş ve gastronomiyi buluşturan bu kampanya ile Emaar Square Mall aynı gün içerisinde AVM içerisindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirlerine teras restoranlarında geçerli 50 TL hediye kuponu sunuyor. 

Emaar’ın Ünlü Restoranları Lezzetlerini Konuşturuyor 
İstanbul’un en çok tercih edilen mekanlarından Cantinery’nin Emaar Square Mall şubesi Cantinery at the Square; özündeki lokal yemek kültürünü, modern bir şekilde yorumladığı tatlarla Anadolu yakasındaki müdavimlerini ağırlıyor. 

Özel yemekleri, imzalı kokteylleri ve Fransız kahvaltısı ile ünlü Hudson da Emaar Square Mall’de… Tadından vazgeçilemeyen enfes lezzetler, Hudson’ın etkileyici menüsünde yer alıyor.

Adını Harbiye'nin arka sokaklarına gizlenmiş bir hamburger cenneti olarak doğmasından alan Zula, Emaar Square Mall mağazasında burger severlere yumuşak ekmeklerinin arasında iyi pişmiş, suyunu kaybetmemiş köftelerle hazırlanan nefis burgerler ile buluşturuyor.

Çin, Japon ve Thai mutfağından yemeklerin yer aldığı geniş bir menüye sahip Sushico ile Asya mutfağına giderken; her damak tadına hitap eden lezzetleri ve güler yüzlü ekibi ile ön plana çıkan Big Chefs konforlu buluşma noktalarından biri olmaya devam ediyor. Modernize Türk Füzyon Mutfağının Akdeniz esintileri taşıyan The Galliard deneyimlenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor. 

Fransız mutfağını ve dünya lezzetlerini şık ve özenli sunumlarıyla sevenleriyle bir araya getiren Vakko Bistrot;  öğlen ve akşam yemeklerine sofistike yorumlar katarken, Vakko Patisserie Petit Four, lezzetli tatlıları ile çikolata sevenleri buluşturuyor. Gastropub'ları aratmayan menüsü, keyifli barı ile Tickerdaze’e, canlı performansların akla gelen ilk adresi Hayal Kahvesi eşlik ediyor. Anadolu lezzetlerini Bedri Usta Kebap’tan yerken, dünya mutfağının leziz tatlarına ev sahipliği yapan Huqqa ve dostlarla bir araya gelmenin keyfini süreceğiniz The House Cafe’nin yanı sıra İtalyan mutfağının kalıplara sığmayan hali Paps Italian açık havanın tadını çıkarmak isteyenlerin bir numaralı tercihi haline getiriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder