24 Ekim 2021 Pazar

Haliç’te keyifli buluşma

Sosyal medyanın tanınmış isimleri Haliç’te düzenlenen Silverball etkinliğinde buluştu. Rana Demir’in ev sahipliğini yaptığı etkinlik Lazzoni Hotel’de gerçekleştirildi. Davete Mr Jade, Nermin Gül Öztürk, Yağmur Kalyoncu gibi isimler katıldı. 

SU TEMİZLEME KÜRESİ TANITILDI

Haliç’in keyifli manzarası eşliğinde yapılan etkinlikte Silverball’ın antibakteriyel ve antiviral etkiye sahip su temizleme küresi tanıtıldı. Pandeminin başlamasının ardından uzun süre bir araya gelemeyen sosyal medyanın tanınmış isimleri, bu etkinlik sayesinde hasret gidermiş oldu. Etkinlikte Silverball su temizleme küresinin sudaki zararlı bakterileri ve bu bakterilerden kaynaklı oluşan koku ve tat bozulmasını da giderdiği anlatıldı.

KISA SÜREDE ETKİLİ
Sanılanın aksine temiz su olarak alınan damacana, günlük pet şişedeki içme sularında dahi plastik ve maruz kaldığı güneş ışığı nedeniyle zararlı bakteri ve virüs olabiliyor. Sağlıklı suya ulaşmak isteyenler için Neva A.Ş. tarafından üretilen Silverball su temizleme küresi, içerisindeki nano teknoloji ile yüzey genişletilmesi yapılmış has gümüş sayesinde suya atıldığı an itibarıyla bakterileri temizlemeye başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder