26 Ekim 2021 Salı

Skål İstanbul Kulübü Cumhuriyet Bayramını Kutladı

TURİZMİN SESİ


Skål International İstanbul Kulübü 25 Ekim’de Sheraton Istanbul Levent Hoteli’nde Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı. Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen döneminin ilk can cana toplantısını, aynı zamanda Cumhuriyetimizin 98. yılını, ev sahipliğini tamamen yenilenen Sheraton Istanbul Levent Hotel’in yaptığı bir kutlamayla gerçekleştirdi.

skal-international-istanbul-kulubu-002.jpgCumhuriyet Bayramını kutlamak için bir araya gelinen buluşmada konuk, araştırmacı yazar İzzeddin Çalışlar, Cumhuriyet idealinin temel değerlerini anlattı.

skal-international-istanbul-kulubu-003.jpgTüm hijyen ve sosyal mesafe önlemlerinin titizlikle alındındığı bu toplantıda üyeler  hasret giderdi ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük armağanı olan Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Tüm misafirler İstiklal Marşını hep birlikte okuyarak Cumhuriyet Bayramı kutlaması başladı.

skal-international-istanbul-kulubu-004.jpg

Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen; “Sevgili Skål Başkanlarım ve Kardeşlerim, Değerli Konuğumuz İzzeddin Çalışlar, Kıymetli Misafirler ve Turizm Basını Mensupları Ata’mızın bizlere emanet ettiği, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyetimizin 98. yılını kutladığımız Ekim ayı toplantımıza hoşgeldiniz. CUMHURİYET, Hürriyettir, Fazilettir, Çağdaşlıktır, Demokrasidir, Hür düşüncedir, Barış içinde beraberce yaşamaktır, Kadın erkek eşitliğidir, Hoşgörüdür, Herkese saygıdır, En güzel yönetim şeklidir. Bugün, tüm benliğimi kaplayan onur ve heyecanla, böylesine anlamlı bir kutlama nedeniyle 1,5 yıl aradan sonra sizlere seslenebiliyor olmanın, can cana buluşmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum.

skal-international-istanbul-kulubu-ayse-onen.jpg

Kuşkusuz hepimiz için çok zor geçen bir süreç oldu. Özellikle sektörümüzün fazlasıyla etkilendiği, yepyeni alışkanlıkların ve taleplerin doğduğu, dijitalleşmenin öne çıktığı, pazarlama stratejilerinin büyük ölçüde değiştiği, en önemlisi de ekonominin alt üst olduğu olağanüstü bir dönem. Böylesine zorlu bir dönemde, hepimiz, bizlere moral veren güzelliklere sarıldık doğrusu. Sağlığımıza daha fazla özen göstererek, dostluklarımıza ve tabii ki ailemize. Skål, çok büyük ve çok değerli bir Aile. Kıymetimizi her gün daha da hissettiğimiz günler bu günler. Can Cana bulaşamazsak da, sizlerle olan sıcak dialogumuzu mümkün olduğunca hep korumaya çalıştık. Skål bünyesindeki dijital veya canlı tüm sosyal iletişimlerde kulübümüzü temsilen hazır bulunduk. Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Federasyonumuzun Genel Kurulunda, yeni federasyon Başkanımız Sadık Altıparmak ve yönetim kurulu görev devraldı. Bugun Federasyonumuzun 1. Başkan Yardımcısı Orhon Atameriç bizlerle. Kendilerini kutluyor başarılar diliyoruz” dedi.

skal-international-istanbul-kulubu-005.jpg

Yönetim Kurulu Üyeleri SKÅL TOAST’u yaptı. Tek bir ağızdan topluca “Dünyadaki tüm Skål Kardeşlerimize; MUTLULUK, SAĞLIK, DOSTLUK, UZUN ÖMÜRLER, SKAL!” dediler.

skal-international-istanbul-kulubu-006.jpg

Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen; “Bugün nihayet bir araya geldik ve çok anlamlı bir günü de kutlamak için birlikteyiz. Böylesine önemli bir günde, çok değerli bir konuk olmalıydı bizlerle. Bilgi ve kültür birikimiyle tartışmasız en dolu kişilerden biriyle beraberiz. Galatasaray Lisesi’nden kardeşim, Yazar, editör, araştırmacı, küratör, gurur duyduğum Sevgili İzzeddin Çalışlar bizlerle. CUMHURİYET’imizin temel değerlerini paylaşacak. Çanakkale ve İstiklal Savaşı’nın komutanlarından, Atatürk’ün silah arkadaşı, Cumhuriyetimizin kurucuları arasında yer alan Orgeneral İzzeddin Çalışlar’ın aynı ismi taşımaktan onur duyan torunu” diyerek sözü yazar İzzeddin Çalışlar’a bıraktı.

skal-international-istanbul-kulubu-007.jpg

Yazar İzzeddin Çalışlar Atatürk’ün Silah Arkadaşı, dedesi Orgeneral İzzettin Çalışlar’ın günlüğünü ve Atatürk’ün günlüğündeki anılardan paylaştığı konuşmasında Cumhuriyetin temel değerlerini paylaşarak, hümanizme dikkat çekti.

Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen; “Eminönü’nde bulunan T. İş Bankası Müzesi’nde 29 Ekim’de açılacak ve bir yıl süreyle gezilebilecek, İzzeddin Çalışlar’ın küratörlüğünü yaptığı ‘Bir Asrın Ardından’ sergisi için kendisini kutluyor, tüm Skål kardeşlerimizi sergiyi görmeye davet ediyorum” dedi.

skal-international-istanbul-kulubu-008.jpg

İzzeddin Çalışlar’a teşekkür plaketi verildi. Ayrıca teşekkürü daha anlamlı kılabilmek için adına Hatay Turizm Ormanına GEÇMİŞİ, GÜNÜMÜZÜ, GELECEĞİ sembolize eden 3 fidan bağışlandı.

sheraton-istanbul-levent-hoteli-genel-muduru-uygar-kocas.jpg

Sheraton Istanbul Levent Hoteli Genel Müdürü Uygar Koçaş’a ev sahipliklerinden ötürü plaket takdim edildi.

sheraton-istanbul-levent-hoteli-genel-muduru-uygar-kocas-001.jpg

Tüm davetliler salonda bulunan bayraklarla hep birlikte 10. Yıl Marşını söylediler.

sheraton-istanbul-levent-hoteli-genel-muduru-uygar-kocas-002.jpg

Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen; “Yüce Atamız, Ulu Önderimiz..!!! Cumhuriyetimizin 98. yılını, kıvançla kutladığımız büyük günde sana olan yeminimizi tekrarlıyoruz. "Emanetine, Cumhuriyet'imize, her ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağımıza ant içiyoruz!" Türk milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte yinelemektedir. Ruhun şad olsun. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..!!!  Değerli katılımlarınız için çok teşekkürler. Can cana tekrar görüşmek dileğiyle; Sağlıkla kalın!” diyerek sözlerini noktaladı.

risotto.jpgSheraton Istanbul Levent Hoteli Chefleri tüm davetlilere Risotto  ikramında bulundu

SKAL İSTANBUL CUMHURİYET KUTLAMASINDAN RESİMLER

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-003.jpgskal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-001.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-009.jpg

serif-yenen-004.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-008.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-018.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-019.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-002.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-004.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-006.jpgskal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-005.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-007.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-015.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-011.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-012.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-016.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-014.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-013.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-017.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-010.jpg


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder