Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) Başkanı Gürkan Boztepe, Gastronomi sektöründe dünya genelindeki gelişmeleri ve Tüğrk Mutfağındaki gelişmeleri 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda anlattı
Gastronomi Turizmi Derneği (GTD)Avrupa’nın en büyük Turizm Fuarına damga vurdu
İklim Dostu Gastronomi Turizmi Paneli’nde birbirinden değerli konuşmacılar GTD Başkanı Gürkan Boztepe Moderatörlüğü’nde Dünyadaki ve Ülkemizdeki son gelişmeleri tüm samimiyetleri ile dile getirdiler. Gastronomi Turizminin ülkemizde çok önemli isimlerinden danışman Şef Murat Bozok, Jale Balcı ve TV Programcısı Burak Akkul İklim dostu bakış açısının gastronomi sektöründe dünyadaki yansımalarını aktardılar.
GTD Başkanı Gürkan Boztepe moderatörlüğünde geçekleşen organizasyonda Türk Mutfağı’nın önemine vurgu yapıldı. Gastronomik Verilerin açıklandığı ve Dünya’daki son trendlerin masaya yatırıldığı bu panelde, özellikle yeni nesil restoran yatırımcılarını bekleyen riskler, Gastronomi Turisti harcamaları, Restoranlardaki ve otellerdeki İsraf, Turizm çeşitlemelerinde Gastronominin yeri, Türkiye’nin yeri gibi konular işlendi. Değerli organizasyonun sonunda İTE Fuar Direktörü Zeynep Gülşen GTD başkanına katkılarından dolayı Plaket takdim etti.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder