By Kuzu Tandır işletmeci ortakları Ömer Duran, Aytaç Çetiner, Emre Derli, İstanbul'un en lezzetli tandır kebaplarını sunan By Kuzu Tandır’ın lezzetine imzasını atıyor. By Kuzu Tandır işletmeci ortakları Ömer Duran, Aytaç Çetiner, Emre Derli, bu üç girişimci, Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan Denizli Tandır Kebabını, hem geleneksel hem de modern bir sunumla müşterilerine sunuyor.
By Kuzu restoranının Şefi Emre Derli, kuzu etini en iyi şekilde pişirip, bu lezzeti tatmak için gelen misafirlerine sunuyor. BY Kuzu şefi Emre Derli, Denizli'de başladığı kebap ustalığı serüvenini İstanbul'a taşımış ve burada kendine özgü bir fırın tasarlamış. Emre Derli, kullandığı kuzuların 20 kilodan küçük olmasına özen gösteriyor.
Bu sayede etin daha yumuşak ve lezzetli olduğunu belirtiyor. Ayrıca fırınının da normal fırınlardan farklı olduğunu ifade ediyor. Fırının tabanının kül olduğunu ve bu sayede etin daha iyi piştiğini anlatıyor. Etleri çift taraflı kancalara takarak fırına asıyor ve altı üstü önü arkası kızarmış şekilde pişiriyor.
Pişme süresinin ortalama 3-3,5 saat olduğunu söylüyor. Tandır kebabını servis ederken de özel bir sunum yaptığını dile getiriyor. Soğan, köz biber, lavaş, acı biber, turşu ve domates ile birlikte tabakta servis yapıyor.
Bu şekilde hem göze hem de damağa hitap ettiğini vurguluyor. İsterseniz Kuzu Tandırın yanında Adana’dan şalgam Denizli’den Zafer Gazozu yada köy yoğurdundan yapılmış ayran sunuyor.
By Kuzu restoranının amacı, müşterilerine kaliteli, lezzetli ve sağlıklı bir yemek deneyimi sunmak. Bu amaçla, restoranda kullanılan etler günlük olarak tedarik ediliyor ve özel fırınlarda pişiriliyor. Tandır kebabın yanında servis edilen ekmekler de taze olarak hazırlanıyor. Restoranın dekorasyonu da hem sıcak hem de şık bir atmosfer yaratmak için özenle tasarlanmış.
By Kuzu restoranının hikayesi, işletmeci ortakların bir araya gelerek kendi işlerini kurma hayalini gerçekleştirmeleriyle başlıyor. Ömer Duran, Aytaç Çetiner ve Emre Derli, uzun yıllar Restoran sektörde çalıştıktan sonra, ortak bir tutku olan kendi işlerinin sahibi olma konusunda bir araya gelerek By Kuzu'yu kuruyor.
Restoranın adı da bu ortaklığın bir yansıması olarak seçiliyor
By Kuzu restoranının işletmeci ortakları Ömer Duran, Aytaç Çetiner ve Emre Derli, müşterilerine en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Bu üç girişimci, By Kuzu'nun sadece bir restoran değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu söylüyor. By Kuzu restoranına gelen herkesin kendini evinde hissetmesini ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarmasını istiyorlar. By Kuzu restoranının dekorasyonu da çok şık ve modern. Restoranda hem kapalı hem de açık alanlarda oturabilirsiniz. By Kuzu restoranı, hem aileler hem de arkadaş grupları için ideal bir mekan. By Kuzu restoranı, İstanbul Anadolu yakasında, Çavuşbaşı’nda bulunuyor. Restorana kolayca ulaşabilir ve ücretsiz otoparktan yararlanabilirsiniz.
By Kuzu Tandır İstanbul'dan sonra Yalova'da da açılıyor
Türk mutfağının en lezzetli yemeklerinden olan Denizli kuzu tandırın yeni şubesi Yalova'da açılıyor. By Kuzu Tandır, İstanbul'da yıllardır hizmet veren ve müşterilerinin beğenisini kazanan bir restoran. Şimdi ise Yalova'da da açılmaya hazırlanıyor. Restoran, Yalova'nın merkezinde, ulaşımı kolay bir noktada yer alacak. Açılış tarihi ise yakında duyurulacak. Kuzu Tandır'ın yeni şubesini merak edenler, sosyal medya hesaplarını takip edebilirDenizli'nin meşhur kuzu tandırını İstanbul ve Yalova’da tatmak isteyenler için kaçırılmayacak bir lezzet fırsatı. Eğer siz de Denizli usulü tandır kebabını tatmak isterseniz, By Kuzu'yu mutlaka ziyaret edin. By Kuzu ekibi sizi sıcak bir şekilde karşılayacak ve damak tadınıza uygun bir lezzet şöleni yaşatacak.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder