30 Temmuz 2013 Salı


"EN TATLI BAYRAM KREDİSİ "HSBC'DEN


HSBC TÜRKİYE'NİN BAYRAM KREDİSİ KREDİNET'TE TÜM KOŞULLAR AÇIK VE NET

Dosya masrafı alınmayan bayram kredisi KrediNET 40 bin TL için, 36 ay vade ve aylık yüzde 1.08 faiz oranı fırsatı sunuyor.HSBC Türkiye, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. “En Tatlı Bayram Kredisi” sloganıyla hayata geçen, bayram kredisi KrediNET  9 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında avantajlı faiz oranları ile geçerli olacak. Dosya masrafsız, 40 bin TL’ye kadar,  36  aya varan vade seçenekleri ile  sunulan bayram kredisi KrediNET tüm vade ve tutarlarda aylık yüzde 1.08 faiz oranı geçerli olacak.HSBC Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, bayram kredisi kampanyası kapsamında HSBC’den kredi kullanacak olanların  yüzde 25'inin yeni müşteri olmasını beklediklerini belirterek, şunları söyledi:  “Banka olarak müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını koşulları açık ve net ihtiyaç kredisi KrediNET ile karşılamayı amaçlıyoruz. Avantajlı faiz oranlarıyla bayrama özel hazırladığımız kampanyamız kapsamında kredi kullanan müşterilerimiz dosya masrafı da  ödemeyecek. 2013  yılının ilk yarısında 100 bine yakın müşterimizin nakit ihtiyaçlarına KrediNET ile destek olduk. Bayram sürecinde de müşterilerimize, beklentilerine en uygun çözümleri sunarak   KrediNET ile destek olmayı hedefliyoruz.”HSBC’nin bayram kredisi KrediNET’ten yararlanmak isteyen müşterilerin, KREDİ yazıp 4499'a SMS göndermeleri veya www.hsbc.com.tr adresindeki internet sitesine girerek başvuruda bulunmaları yeterli olacak.

Ayrıntılı bilgi ve başvurular için HSBC Bank A.Ş web sitesi www.hsbc.com.tr’yi tıklayabilir, HSBC Bank Telefon Bankacılığı 444 0 111’i arayabilir ve tüm HSBC Bank A.Ş. şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.turizminsesi.com/haber/en-tatli-bayram-kredisi-hsbcden-14806.htm
turizminsesi, Turizmin Sesi,http://www.turizminsesi.com/,https://www.facebook.com/turizminsesi,http://turizminsesi.blogspot.com/,https://twitter.com/Turizminsesi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder