31 Temmuz 2013 Çarşamba


TÜRSAB ÜYELERİNE SAHTE ANKET

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 'kimliği 'belirsiz kişiler' tarafından kurum adına yaklaşan seçimlere dair bilgi toplandığına dair bir uyarı yazısı yayınladı

TÜRSAB tarafından yayınlanan uyarı yazısı şöyle:
"Birliğimize ulaşan bildirimler ile; kimliği belirsiz kişilerce Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne üye seyahat acentalarının aranarak, önümüzdeki seçimlerde kime oy vereceklerinin sorulduğu ve bu konuda istatistik oluşturulmak üzere TÜRSAB’tan aranıldığının beyan edildiği öğrenilmiş bulunmaktadır.

Öncelikle Sayın Üyelerimize; Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından, seçimlerde kime oy verileceğine dair herhangi bir istatistik tutulmamakta olduğunu bildiririz. Bu yönde tarafınız ile kurulacak iletişimlere itibar edilmemesini, TÜRSAB adını kötüye kullanan kimliği belirsiz kişiler tarafından ahlak ve etik kurallar ile bağdaşmayan taleplerle bağlı olmadığınızı, söz konusu sorulara cevap vermenizi gerektirecek herhangi bir yasal zorunluluk olmadığını belirtmek isteriz.

Yukarıda açıkladığımız sorular ile karşılaşıldığında, kimliği belirsiz kişiler hakkında yasal işlem başlatılabilmesi ve gerekli diğer tedbirlerin alınabilmesi amacıyla mümkünse telefonlarının, e-posta bilgilerinin ve adreslerinin tespit edilerek tarafımıza bildirim yapılmasını rica ederiz.

Saygılarımızla,
TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ"

http://www.turizminsesi.com/haber/tursab-uyelerine-sahte-anket-14810.htm
turizminsesi, Turizmin Sesi,http://www.turizminsesi.com/,https://www.facebook.com/turizminsesi,http://turizminsesi.blogspot.com/,https://twitter.com/Turizminsesi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder